NN Mini Zevenheuvelenloop nu ook voor kinderen van St. Maartenschool

De NN Mini Zevenheuvelenloop heeft dit jaar een nieuw programmaonderdeel: een race voor kinderen van de St. Maartenschool. De wedstrijd vindt plaats als eerste onderdeel van de NN Mini Zevenheuvelenloop. Er is plaats voor 60 kinderen van de St. Maartenschool en hun begeleiders.

Schitteren op de Groesbeekseweg

De St. Maartenschool is een school voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en voor langdurig zieke kinderen. Met hun eigen race bij de NN Mini Zevenheuvelenloop krijgen ze nu ook kans om te schitteren op het parcours waar later in het weekend de toplopers aan de NN Zevenheuvelenloop wereldprestaties neerzetten.

De deelnemers aan de speciale race mogen een begeleider meenemen. Samen leggen ze een ronde van 400 meter af op de Groesbeekseweg. Paralympisch medaille winnares Kimberley Alkemade zal het startsein geven om 15:30 uur. Direct hierna volgen de groepen 1 tot en met 8 van de reguliere basisschool. Om 19:00 uur start de NN Zevenheuvelennacht.

Lekker racen en plezier

Alexander Vandevelde, directeur Stichting Zevenheuvelenloop: “We vinden het mooi en leuk dat we de kinderen van de St. Maartenschool de kans kunnen geven om lekker te racen. We wensen alle deelnemers veel plezier en we hopen dat ze enorm genieten van ons evenement.”

Gaby Korfage, directeur St. Maartenschool: “Onze leerlingen houden van lekker racen; in een rolstoel, met een racerunner of rennend. Extra leuk voor ze dat ze de NN Mini Zevenheuvelenloop mogen openen voor álle kinderen. Gewoon mee mogen doen net als alle kinderen vinden wij heel belangrijk. Daarom vinden we het harstikke leuk dat de organisatie dit mogelijk maakt.”

Inschrijven

Inschrijven voor de NN Mini Zevenheuvelenloop, NN Zevenheuvelennacht en NN Zevenheuvelenloop kan via www.nnzevenheuvelenloop.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...