Nieuw: 6-delige online serie ‘TussenTijd’

Arthouse LUX start samen met de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel de 6-delige online serie ‘TussenTijd’. Nu alle theaters voor langere tijd gesloten zijn en gezelschappen niet kunnen spelen door alle corona-maatregelen, laten zij ‘achter de schermen’ zien hoe zij omgaan met thema’s zoals angst, isolatie en ‘de toekomst’ die de komst van dit virus met zich meebrengt. De eerste aflevering is te zien op woensdag 29 april om 19.00 uur op de Facebookpagina van LUX.  

In deze 6-delige serie staan afwisselend de Nijmeegse theatergezelschappen Cie. Perelman, TG de Winter en TG Greppel centraal en illustreren op geheel eigen wijze – zoals je van hen gewend bent - hoe zij in tijden van Corona omgaan met onderwerpen zoals angst, isolatie, verbinding, hoop, tijd, offline leven en, natuurlijk, de toekomst. In aflevering #1 ANGSSST gaat het over vragen zoals: wat doet angst met ons? En wat leert het ons? 

De eerste aflevering is te zien op woensdag 29 april om 19.00 uur op de Facebookpagina van LUX. Aflevering gemist? De aflevering is ook terug te kijken op het YouTube-kanaal van LUX. Aflevering #2 is te zien op woensdag 13 mei om 19.00 uur.  

LUX BIJ JE THUIS

Deze online serie is onderdeel van de online programmareeks ‘LUX bij je thuis’. Behalve ‘TussenTijd’ organiseert LUX ook online filminleidingen, live nagesprekken bij (Picl)films, een online filmquiz en meer.
Meer informatie: lux-nijmegen.nl/thuis
 

Dit vind je misschien ook leuk