LUX start kaartverkoop podiumprogramma 2024-2025

Op donderdag 23 mei 14.00 uur gaat het nieuwe podiumprogramma van LUX met ruim 90 voorstellingen met keuze uit theater, dans en muziek in de verkoop. Ook dit jaar stelde programmeur Helen de Vries het programma samen: “Dit seizoen zoeken we de veelzijdigheid en vernieuwing op.”

Programmeur Helen tip drie voorstellingen die je echt niet wil missen: “Naast bekende grote namen als Eric Vloeimans en Introdans, hebben we verrassende makers die de confrontatie niet schuwen. Zo is SPAfrica van Julian Hetzel een indringende rauwe voorstelling die echt onder je huid kruipt. Dat moet je gewoon gezien hebben! In Haribo Kimchi neemt Jaha Koo je via een typische snackbar uit Zuid-Korea mee in de wereld van eetculturen en hoe deze de taal van een samenleving vormen. En tot slot de Dansers met Hush, een voorstelling op grensgebied van dans en popconcert; een waar fenomeen!”

Vanaf dinsdag 21 mei is het volledige podiumprogramma te bekijken en zijn de bekende Podiumpas en strippenkaarten weer verkrijgbaar. Nieuw dit jaar is de Kies & Mix strippenkaart waarmee je met korting drie voorstellingen kan kiezen verdeeld over de genres. Vanaf donderdag 23 mei 14.00 uur kunnen er voor alle voorstellingen kaarten gekocht worden.

Kaarten koop je via: lux-nijmegen.nl/podium.

Dit vind je misschien ook leuk…