Loop de 4Daagse voor UNICEF!

Ook dit jaar kunnen de lopers van de Nijmeegse 4Daagse zich inschrijven om voor UNICEF te lopen. De lopers laten zich dan sponsoren door vrienden, familie en kennissen en in ruil daarvoor staat ons team klaar om je aan te moedigen, te steunen en veel extra’s te bieden.

Met de opbrengst van jouw actie steun je het werk van UNICEF wereldwijd! Een deel van de opbrengst gaat specifiek naar een UNICEF-programma in Oeganda waar het Nijmeegse Studententeam van UNICEF zich dit jaar voor in zet. Hier leven veel kinderen die zijn gevlucht en op zoek zijn naar een veilig thuis. Deze kinderen hebben vaak veel meegemaakt en zijn blootgesteld aan onderdrukking, verlies en angst. UNICEF biedt deze kinderen bescherming en psychosociale ondersteuning.

Wanneer je voor UNICEF loopt ontvang je een sportshirt en een goodie bag. "Ook zullen onze vrijwilligers langs de route je maximaal ondersteunen en verrassen op onze speciale UNICEF-rustposten! De studenten zorgen voor speciale verzorgingsposten en voor een schoon toilet, wat te eten en te drinken, en natuurlijk de nodige morele ondersteuning. Op de laatste dag wacht je een speciaal onthaal. Met jouw deelname aan de 4Daagse sponsorloop voor UNICEF maak je een wereld van verschil. Voor ieder kind van nu en voor de toekomst van ons allemaal!," aldus de organisatie. 

Dit vind je misschien ook leuk...