Happietaria opent bij Bikkels in het Goffertstadion

Happietaria is hèt pop-up restaurant voor het goede doel, en dit jaar zijn haar deuren geopend bij Bikkels in het Goffertstadion! 1 april was de feestelijke opening, en t/m 10 mei zijn er zo veel mogelijk gasten welkom om € 30.000 op te halen voor veilig drinkwater in Oeganda.

Happietaria wordt dit jaar voor de 13e keer opgezet in Nijmegen. Het bestuur bestaat uit zeven christelijke studenten die verantwoordelijk zijn voor alles rondom het opzetten van het restaurant: van locatie tot menu, van medewerkers tot sponsoring. Samen met vele andere vrijwilligers zullen zij het restaurant draaiende houden.

Doordat Happietaria in Nijmegen haar deuren heeft geopend, gaat er via de organisatie Tearfund geld naar Oeganda om voor verbeterde watervoorzieningen te zorgen. In samenwerking met lokale kerken en partners wordt er gezorgd voor waterreservoirs, voorlichtingen en rampenpreventie.

Op de menukaart van Happietaria zijn allerlei gerechten te vinden, zoals de typische Happieburger en Oegandese curry. Bij het restaurant kunnen bezoekers niet alleen lekker eten voor een lage prijs, maar door een happie te eten dragen bezoekers ook nog eens bij aan het creëren van een betere wereld, aangezien de gehele opbrengst naar het goede doel gaat.

Meer informatie, reserveren of doneren kan hier.

Dit vind je misschien ook leuk…