Gratis padel voor senioren bij Padel Club Nijmegen

Padel Club Nijmegen biedt senioren vanaf 50 jaar aan gratis samen te sporten. Iedere maandag is er tussen 11.00 en 15.00 uur kunnen senioren zich aan te melden en samen met leeftijdsgenoten te padellen. Hiermee biedt Padel Club Nijmegen senioren de mogelijkheid op een laagdrempelige manier kennis te maken met deze nieuwe sport. Ook wil de nieuwe padelclub in Nijmegen een bijdrage leveren om meer senioren met elkaar in contact te brengen en samen te sporten. 

Aanmelden kan hier: https://padel-nijmegen.nl/padel-voor-senioren/

Padel is een sport voor jong én oud

Padel is de snelgroeiende sport in Nederland en eenvoudig te spelen voor jong en oud en man en vrouw. Padel is het beste te omschrijven als een combinatie tussen tennis en squash. Je speelt padel 2-tegen-2 in een kooi omringd door glas.  Door de glazen wanden om de baan heen maakt het spel heel dynamisch maar ook eenvoudig om te leren. Ook zonder balsportervaring, is padel een sport die snel te leren is.  Omdat Padel Club Nijmegen onder de brug De Oversteek ligt, is het mogelijk onder alle weersomstandigheden te sporten. 

Padel Club Nijmegen

Padel Club Nijmegen is de eerste padelclub in Nijmegen. Onder de brug De Oversteek in het Nyma-gebied liggen sinds juli drie padelbanen. Opgericht door drie vrienden en geboren Nijmegenaren. Het doel van de padelclub is zoveel mogelijk Nijmegenaren te laten genieten van deze mooie sport.

Interesse?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@padelnyma.nl of door dit formulier in te vullen. Bij minimaal vier aanmelden kunnen we een padelbaan aanbieden. Deze actie loopt ten minste tot het einde van het jaar

Dit vind je misschien ook leuk