Firma Battle: Beachvolleybaltoernooi voor Nijmeegse bedrijven

Op 1 juni 2023 vindt het leukste sportevenement weer plaats, speciaal voor bedrijven uit de regio Nijmegen, op de Waalkade in Nijmegen: de Firma Battle.

Firma Battle staat in het teken van netwerken, teambuilding, vitaliteit en bovenal heel veel plezier. “Vooral na de afgelopen jaren waarbij veel werknemers vanuit huis hebben gewerkt, zijn deze thema’s voor bedrijven belangrijker dan ooit”, zegt Hugo Swelsen, organisator van de Firma Battle. “Door als organisatie deel te nemen, werk je aan al deze thema’s en ga je de strijd aan voor de titel Nijmeegs beachvolleybal kampioen 2023. Een perfecte combinatie dus”.

Groter en nóg leuker!

Na het succes van vorig jaar zijn er dit jaar meer velden beschikbaar. Hierdoor kunnen er ook meer teams deelnemen. Vrijwel alle bedrijven van vorig jaar doen ook dit jaar weer mee, sommige bedrijven zelfs met meerdere teams. Hierdoor zijn er meer deelnemers, meer toeschouwers en dus nog meer gezelligheid.

Deelnemen

De Firma Battle vindt plaats op donderdag 1 juni. De eerste service wordt geslagen om 17.30u en om 22.00u is het toernooi afgelopen. Een team bestaat uit minimaal 4 deelnemers. Tijdens het evenement is er voldoende gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen.

Ook enthousiast geworden? Aanmelden kan via www.firmabattle.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…