Filmvoorstelling van Nijmegen Blijft in Beeld: ‘GEZICHT OP NIJMEGEN EN OMGEVING'

De filmvoorstelling “GEZICHT OP NIJMEGEN EN OMGEVING” wordt vertoond op maandag 25 april in de Grote Zaal van Concertgebouw De Vereeniging. Hierbij wordt aandacht besteed aan historische filmbeelden van Nijmegen.

Er zijn twee voorstellingen, een om 14.00 uur en een om 20.00 uur. Kaarten voor de voorstelling kosten € 10,00. Die kunnen vanaf 11 april worden gekocht in het Infocentrum WO2. Van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur kun je er terecht voor kaarten (pinnen is niet mogelijk). Digitaal kun je kaarten kopen via de website van De Vereeniging (+ € 1,25 administratiekosten).

SNBIB vertoont in de voorstelling een aantal zelf geproduceerde films en er zal aandacht worden besteed aan de 750-jarige Stevenskerk. Interessant zijn de beelden van enkele verdwenen en nog bestaande ondernemingen. Maar zoals de titel van de voorstelling al aangeeft, komt ook de regio voldoende aan bod. Beelden uit Berg en Dal, Wijchen en Bergharen completeren het programma.

 

Dit vind je misschien ook leuk...