Expo Podium presenteert IrisCovery

Expo Podium is de expositieruimte van de Lindenberg waar beeldend kunstenaars van binnen en buiten de Lindenberg, hun kunsten vertonen. Van 9 januari t/m 3 februari exposeert IrisCovery (onderdeel van Iriszorg) hier. Met deze expositie brengt IrisCovery de diversiteit van mensen onder de aandacht.

Ieder mens is een uniek persoon met een eigen verhaal. Fotografie bleek een krachtig middel om deze verhalen in beeld te brengen. Zo werden vijf deelnemers van IrisCovery gekoppeld aan vijf professionele fotografen. Het resultaat van hun samenwerking zie in je in deze foto-expositie. De deelnemers aan deze expositie zijn allemaal cliënt geweest van IrisZorg (IrisCovery is hier onderdeel van). Zij hebben stuk voor stuk te maken gehad met verschillende stigma’s en vooroordelen. Het is tijd om juist de dialoog met elkaar aan te gaan en deze stigma’s en vooroordelen te bespreken.

Over IrisCovery

IrisCovery ondersteunt iedereen in herstel van een verslaving, dakloosheid of een ontwrichtend verleden. IrisCovery biedt herstellende en ondersteunende zorg aan de hand van verschillende activiteiten en trainingen. Eén van de activiteiten die wordt aangeboden is fotografie. Naasten van verslaafden zijn ook welkom bij IrisCovery.

Meer informatie: www.iriszorg.nl/iriscovery

Dit vind je misschien ook leuk...