Ed & Anneke lopen de Vierdaagse

Vier horecazaken slaan de handen in een om een alternatieve 4-daagse te organiseren. Veel mensen hebben maanden geoefend en elk jaar wandelen de Vierdaagsewandelaars langs deze cafés. Dat dat dit jaar niet zo zou zijn, vonden deze ondernemers zonde! Daarom bedachten zij samen: Ed & Anneke lopen de 4-daagse. Een tocht langs de verschillende deelnemende cafés: Café Eten en Drinken Lent, Café Anneke Wijchen, Café Eten en Drinken Groesbeek en Café St. Anneke. Iedereen kan meedoen en uiteraard wordt er rekening gehouden met de maatregelen omtrent het coronavirus.

Hoe het werkt?

Van 21 t/m 24 juli kun je je eigen alternatieve 4-daagse lopen. Je bepaalt je eigen starttijd en checkt in op de Wedren met een code. Je kiest zelf hoe je er komt, zolang je maar 1,5m afstand houdt en eindigt bij 1 van de 4 deelnemende cafés. Bij het café is een stempelpost en krijg je een drankje. Na 4 dagen word je feestelijk onthaald op de Via Gladiola bij café St. Anneke, met een gladiool en krijg je je alternatief ‘4-daagsekruisje’.

Vier dagen wandelen

Elke dag is anders, want je bepaalt je eigen route naar de stempelpost. Die stempelposten staan als volgt opgesteld:

  • 21 juli: Dag van Café Eten en Drinken Lent
  • 22 juli: Dag van Café Anneke Wijchen
  • 23 juli: Dag van Café Eten en Drinken Groesbeek
  • 24 juli: De intocht: Café St. Anneke – Via Gladiola!

Deelnemers kopen hun startbewijs online via O-ticket. De kosten zijn € 10,- per persoon incl. 4 drankjes en alternatief 4-daagsekruisje.

Praktische informatie

Wanneer: 21 t/m 24 juli
Meer informatie: bekijk het Facebookevent van Ed & Anneke
Kosten: €10,-

Dit vind je misschien ook leuk