Duurzaamheidscafé Nijmegen: 'En wat nu....?!?'

Hoe kleurt Nijmegen na de komende gemeenteraadsverkiezingen? Wat gaat er gebeuren om Nijmegen komende jaren nog groener en duurzamer te maken? Kom dinsdag 22 maart (20.00 uur) naar het Duurzaamheidscafé in LUX Nijmegen en stel een Klimaatmanifest voor Nijmegen op!

Op een wervelende manier zetten experts en kunstenaars op het podium samen met het publiek in de zaal ter plekke een stel actiepunten op papier. Het gaat om praktisch uitvoerbare punten voor een groene, duurzame toekomst dichtbij huis. De politieke fracties kunnen ze meenemen in hun onderhandelingen en hun plannen voor de komende jaren.

Lev Avitan, huispoëet van het Duurzaamheidscafé, schrijft live op het podium ook nog eens zijn kunstzinnige spoken word-redevoering. Het resultaat wordt aan het gemeentebestuur overhandigt. Ook zij worden ook uitgenodigd voor het programma. Jongeren van mediaclub Beeldbrengers maken inleidende filmpjes. De mensen op het podium gaan in discussie en geven alvast hun voorzet voor een actiepunt.

De gasten

Tickets & info

Het Duurzaamheidscafé vindt plaats op dinsdag 22 maart om 20.00 uur in LUX Nijmegen. Kaartjes kopen kan via de site van LUX Nijmegen. Op vertoon van een studentenkaart krijg je een gratis drankje.  

Dit vind je misschien ook leuk...