Down the Rabbit Hole en Doornroosje organiseren Kunstnacht Nachtfeest

Tijdens Kunstnacht op zaterdag 16 september ontdek je wat Nijmegen en de regio aan kunst en cultuur bieden. Als de nacht valt, vloeit Kunstnacht naadloos over in het onvergetelijke Nachtfeest, dat dit jaar wordt gehost door Down the Rabbit Hole en Doornroosje.

De Vasim op het NYMA-terrein wordt omgetoverd tot twee geliefde dansvloeren van Down the Rabbit Hole: REX en The Bizarre. De high-voltage nachtclub REX laat de beats weerklinken met een onstuitbare kracht. House, techno en elektronische klanken nemen de bezoekers mee op een sonische reis met Guus Christian, Hellie en Lysah aan het roer. The Bizarre nodigt iedereen uit voor een all-inclusive wereldreis door funky vibes, dance anthems, hiphop en afrotech beats met de artiesten S!rene, Sim–OJ en Nala.

In de wandelgangen van de Vasim vindt verrassend programma plaats. Singular Art Gallery presenteert de betoverende performances 'Twins' en 'Om en Nabij' van kunstenaar Coen Vernooij. Het werk onthult de vele facetten van eenvoudige vormen en constructies, die tot leven komen en de ruimte omarmen. Een unieke samenwerking tussen Naaistreek en PhosPhor Visuals zorgt voor een theatrale ervaring: extravagant, verwonderlijk, inclusief, origineel en grensverleggend. De visuele pracht wordt geaccentueerd door de samenwerking met PhosPhor Visuals, die volledig analoge projecties gebruiken om een tijdloze maar hedendaagse esthetiek te creëren.

Het Nachtfeest belooft een geweldig feest vol mysterie, kunst en muziek te worden dat niemand wil missen. Een betoverende reis door geluid en visuele verrassingen terwijl de Kunstnacht de stad in haar greep houdt. Een los Nachtfeestticket scoor je voor €14,95, een passe-partout voor Kunstnacht + Nachtfeest kost €27,95.

Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek https://www.kunstnacht.nl/nachtfeest/

Dit vind je misschien ook leuk…