Doe mee aan de stadsketen!

We willen zo graag verbonden blijven met mensen, maar ook met onze omgeving en dus onze stad Nijmegen. We missen onze stad zoals hij was en wat gaat ze worden als we weer de straat op mogen, samen mogen sporten, werken, musiceren, naar school mogen, uitgaan. Hoe deden we dit en gaan we dit doen in onze stad Nijmegen? Rutte zei op 19 mei: ''Niemand weet precies hoe ons land er de komende tijd precies uit gaat zien.'' Hoe doe je dat, afstand van elkaar houden en toch met elkaar werken, leren, sporten en muziek maken? Doe daarom mee met www.stadsketen.nl.

Voor iedereen

Stadsketen is er voor iedereen in Nijmegen. Alle volwassen, maar ook alle kinderen. Spreek je liefde, je passie, je betrokkenheid bij Nijmegen en de Nijmegenaren uit over wat er was, wat er nu is, en wat er komt. Deze stadsketen is er, juist nu, want de samenleving is een “1,5-meter-leving” geworden en mensen zijn niet gemaakt voor een “op-afstand-leving”. Wat er ontstaat op deze website wordt onze gezamenlijke ode aan Nijmegen en zal een blijvende herinnering blijven aan onze stad gedurende deze periode, en geeft mogelijkheden voor de toekomst in Nijmegen.

Opening

Burgermeester Hubert Bruls opent de stadsketen met een eerste ode op woensdag 1 juli om 22:00 uur. Dit moment kan je volgen via een live stream via de facebookpagina van Brebl. Stadsketen loopt van 1 juli 2020 tot en met 31 december, mogelijk gemaakt dankzij een ruimhartige subsidie van de provincie Gelderland voor het uitvoeren van sociale activiteit ten tijde van de Covid-19 maatregelen. De initiatiefnemers zijn Brebl, Ugenda en de Nachtburgemeester van Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk