Dekker v.d. Vegt viert 100 jarig jubileum

Dit jaar is het 100 jaar geleden dat de heren Dekker én Van de Vegt een boekhandel in Nijmegen openden. Van een statig pand aan de Oranjesingel waar de paters hun boeken kochten voor de Katholieke Universiteit tot aan een laagdrempelige, bruisende winkel, letterlijk en figuurlijk in het hart van de stad!

Dekker v.d. Vegt viert dit jaar dus zijn 100-jarig bestaan en dat wordt GROOTS gevierd! Vanaf half september zijn er vier weekenden met mooie activiteiten zoals talkshows op vier zondagen, interviews en lezingen, om samen met onze klanten stil te staan bij deze mijlpaal.

De volgende schrijvers verwachten we in elk geval in ons Leescafé: Jaap Robben en Eus, Eva Hoeke, Esther Gerritsen en Hanneke Hendrix, Ap Dijksterhuis, Josephine Rombouts, Sinan Can, Fons van de Poel en Frank Boeijen, Jan Siebelink en Thomas Verbogt en Annemarie Haverkamp.

Dekker v.d. Vegt 100 jaar in Nijmegen

En om onze klanten en relaties te bedanken is er, als kers op de taart, een jubileumuitgave Dekker v.d. Vegt 100 jaar in Nijmegen samengesteld. Twaalf auteurs die een bijzondere plek in ons Nijmeegse boekverkopershart hebben zijn gevraagd om een verhaal te schrijven over lezen, boeken of de stad. Dit cadeau is in een beperkte oplage gedrukt, dus zolang de voorraad strekt beschikbaar.

Kijk op www.dekkervdvegt.nl of in de winkel voor de tijden en precieze informatie over de activiteiten.