De huiskamer van Trafo opent deuren in de Vasim

Voor een goed kopje koffie hoeven ondernemers op het NYMA-terrein en de bewoners in de buurt niet ver meer te zoeken: De huiskamer van Trafo is nu geopend. In de noordwestelijke hoek van de voormalige Cultuurspinnerij de Vasim staat het oude transformatorhuis, waar Trafo vorige week voor het eerst de deuren opende.

Steeds meer ondernemers in Nijmegen vestigen zich op het NYMA-terrein: een industriële werkomgeving voor makers, commerciële pioniers en ondernemers in alle facetten. Van inspiratievolle galerijen tot escape rooms. Voor iedere bezoeker, bewoner en ondernemer biedt het terrein mogelijkheden. Daan Hoesbergen, één van de oprichters van Trafo: ‘’Met de huiskamer van Trafo verzekeren we de bezoekers van het NYMA-terrein van een fijne flexwerk-, pauze- en vergaderplek. Naar ons idee ontbrak deze locatie aan een fijne plek met goede koffie, lekkere lunch en een warme sfeer. Dat is precies wat je in deze ruimte zult vinden. Later in mei openen wij ook het restaurant, terras en club, waarmee we het totaalconcept kunnen aanbieden voor een breed publiek.’’

Transformatorhuis

Het voormalige transformatorhuis zal de hoofdrol spelen in het concept dat Trafo neerzet. Het is de perfecte plek om spanningen te verlagen in de middag, en weer op te voeren in de avond. In het restaurant wordt gekookt met veel aandacht voor de authentieke bereidingswijzen, zoals koken op open vuur, ouderwetse conserveringstechnieken en klassieke invloeden. Daarnaast wordt er uitsluitend gewerkt met eerlijke producten van plaatselijke leveranciers, waardoor gerechten met de seizoenen afwisselend, divers en bovenal smaakvol zullen zijn.

Trafo wordt gerund door een team dat zich richt op de essentie van de horeca. ‘No nonsense’, met de focus op de gast en de gezelligheid aan tafel. Er heerst een ontzettend gretige energie om dit stukje Nijmegen een plek te maken waar mensen vanuit alle hoeken van de stad naartoe komen. Met een brede ervaring in de horeca, ondernemerschap én brede kennis in het culturele landschap van de regio belooft Trafo een kwalitatief hoog concept te worden.

Vanaf eind mei verwelkomt Trafo haar publiek op het terras, in het restaurant en in de club. De huiskamer is dagelijks van 09:00 tot 17:00 uur geopend en te bereiken vanaf de noordingang van de Vasim op het NYMA-terrein.

Dit vind je misschien ook leuk…