De Achtertuin verlengt de zomer met een bont maandprogramma

Deze september geeft De Achtertuin de bezoeker ieder weekend een zomergevoel door een prikkelend maandprogramma. De Achtertuin verlengt de zomer en doet dit samen met diverse Nijmeegse smaakmakers, zoals: Kronkel Nijmegen, Boomshakalak Soundsystem, Dagschotel, Binnenstebuiten en Jiwa Jiwe.

Zomer verlengen

September is de laatste openingsmaand dit jaar van de De Achtertuin, een bruisende biergarten waar in de lente en zomermaanden altijd wel iets te doen is. Met het thema ‘Verleng je zomer in De Achtertuin’ brengt De Achtertuin haar bezoekers ieder weekend weer een heerlijk vakantiegevoel. Tot het allerlaatste weekend van september is er van donderdag tot en met zondag altijd wel iets te doen.

Nieuwe en vertrouwde samenwerkingen

Bijzonder aan deze maand zijn een aantal unieke samenwerkingen. Zo vindt er halverwege de maand het meest dampende feest ooit plaats in De Achtertuin. Samen met Nijmeegse Coffeeshop Kronkel presenteert De Achtertuin: Smokers Delight waarbij o.a. de live band Mr. Weazley en diverse dj’s de avond kleur geven. Daarnaast zijn er nog dagen waarbij diverse Nijmeegse partijen de dag invullen, zoals: Dagschotel, Jiwa Jiwe, Binnenstebuiten en Get Down.

(Vegan) eten

Alle zintuigen worden geprikkeld: dus ook de smaak. Samen met Boomshakalak Soundsystem vindt er deze maand in De Achtertuin een zomer BBQ plaats, waarbij de BBQ gevuld wordt met allerlei lekkere producten voor ieder wat wils. Zo is er vega, vlees en vis aanbod. Ook tijdens het event met Dagschotel: 'The Garden of Earthly Delights' staat heerlijk vegan eten centraal op de kaart.

Bekijk de volledige agenda van De Achtertuin op www.achtertuin.nu.