Wie is de Nijmeegse impactondernemer van het jaar?

 » Werk & ondernemen » Nijmegen innoveert

Ondernemers en bedrijven uit Nijmegen opgelet! De gemeente Nijmegen is voor de Impact Awards op zoek naar ondernemers die met hun product of dienst een positieve impact maken op hun omgeving. Genomineerden maken kans op een juryprijs van 5.000 euro om in hun onderneming te investeren.

Daarnaast is er een publieksprijs van 5.000 euro. Dus, welke ondernemer heeft het afgelopen jaar een positieve impact gemaakt? Of is al een tijdje bezig met impact maken en verdient het om in het zonnetje gezet te worden?

Wanneer ben je een impact ondernemer?

Impact ondernemerschap betekent dat je je werk inzet voor het behalen van een maatschappelijk of duurzaam doel. Het doel van jouw onderneming is dat je een positief verschil in de wereld teweeg brengt. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat jouw organisatie de maatschappij iets duurzamer, gezonder of eerlijker maakt. Mocht je jezelf afvragen of je een impactondernemer bent, kijk dan even op de-17-sdgs of jouw organisatie bijdraagt aan een van de ontwikkelingsdoelen die door de Verenigde Naties zijn opgesteld.

Nomineren

Dus… welke ondernemer heeft het afgelopen jaar een positieve impact gemaakt? Of is al een tijdje bezig met impact maken en verdient het om in het zonnetje gezet te worden? Je kunt een bedrijf nomineren tot en met 4 september 17.00 via www.nijmegen.nl/impactawards.

Dit vind je misschien ook interessant...