Marikenporselein

Marikenporselein

€ 8,00

Koop nu

Marikenkoffie serveer je natuurlijk in Marikenservies.

Om het koffieconcept compleet te maken, heeft PreKan naast heerlijke soorten koffiebonen ook een groot aanbod aan servies. Welke koffie drink jij het liefste? Cappuccino, espresso of gewoon een bakkie? Bekijk het aanbod en bestel.

Dit ga je doen

1 Marikenbeker

Deze Marikenbeker heeft een prachtige chique off-white kleur en fleurt iedere koffietafel op. De beker heeft een ruim stevig oor voor een goede grip en een inhoudsmaat van 23 cl. 

2 Mariken Espressokop & schotel

Deze Marikenespressokop heeft een prachtige opvallende off-white kleur en fleurt iedere koffietafel op. De espressokop heeft een ruim stevig oor voor een goede grip en een doorsnede van 5,5 cm en een inhoudsmaat van 6,5 cl. 

De schotel heeft een diameter van 11 cm en een spiegeldoorsnede van 3,5 cm. Op zowel de kop als de schotel zit een levenslange kleurgarantie, zelfs na veelvuldige reiniging in de vaatwasmachine.

3 Mariken Koffiekop & schotel

Deze Marikenkoffiekop heeft een prachtige zachte off-white kleur, die deze kop een elegant karakter geeft. De koffiekop heeft een doorsnede van 7,5 cm en een inhoudsmaat van 17 cl.

De schotel heeft een diameter van 13,5 cm en een spiegeldiameter van 4,5 cm. Op zowel de kop als de schotel zit een levenslange kleurgarantie, zelfs na veelvuldige reiniging in de vaatwasmachine.

4 Mariken Cappuccinokop & schotel

Deze Marikencappuccinokop heeft een prachtige opvallende off-white kleur en fleurt iedere koffietafel op. De cappuccinokop heeft een ruim stevig oor voor een goede grip en een doorsnede van 9 cm. De kop heeft een inhoudsmaat van 23 cl.

De cappuccinoschotel heeft een diameter van 15,5 cm. De diameter van de spiegel is 5 cm. Op zowel de kop als de schotel zit een levenslange kleurgarantie, zelfs na veelvuldige reiniging in de vaatwasmachine.

Hier vind je ons