Escape rooms in Nijmegen

De leukste escape rooms in Nijmegen

In een escape room leer je jezelf echt kennen. Presteren onder tijdsdruk, samenwerken, communiceren: een intensief en uitdagend uurtje waar je als vriendengroep, collega's of familie alleen maar sterker uitkomt! Nijmegen heeft veel leuke en spannende escape rooms. Ben je op zoek naar een klassieke room? Eentje waar je terecht kunt met 50 man? Of zie je meer in een virtual reality room? Bekijk hieronder het overzicht van alle escape rooms in de binnenstad. Komen jullie eruit?

Enjoy VR

Beleef een escape room in virtual reality. Uniek in Nijmegen! Je stapt in een levensechte film waarbij je elkaar ziet en hoort.

Escape Boot

Speciaal aan deze escape room is dat je hier ook terecht kunt voor je bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten etc. De boot heeft namelijk een "arena" speciaal voor 20 tot 50(!) man, waarin je in twee groepen de strijd tegen elkaar aan gaat.

Escape Room, Titus Brandsmastraat 3

Bij Escape Room Nijmegen vermaak je jezelf de hele dag. Ze bieden arrangementen aan inclusief diner én een een heuse pubquiz. 60 Minuten spanning en sensatie in de Las Vegas room of The Graveyard. Ontsnappen jullie binnen de tijd?

Mission Escape

Kies uit drie spannende escape rooms met twee tot max. zevenspelers. Let op: deze escape room heeft twee vestigingen waar rooms gespeeld kunnen worden. Kijk van tevoren dus even goed of je op de Tweede Walstraat 3 moet zijn of op de Gerard Noodtstraat 44.

Project Escape

Deze escape room heeft ook twee vestigingen net buiten het centrum, één aan de Tweede Oude Heselaan 181a en de ander aan de  Waalbandijk 8a (Honigcomplex). In totaal bieden zij vijf verschillende escape rooms aan met allen een eigen verhaal. Ook gezinnen kunnen hier voor een leuke escape room terecht! 

Escape room in kelder van Museum Het Valkhof

Ook vind je een escape room van Nijmegen onder Museum Het Valkhof. In de kelder zit een  spannende en educatieve 'kamer' genaamd "Universiteit in verzet". Je zit vast in een waargebeurd verhaal.. weet jij te ontsnappen?

Zijn wij een escape room in het Nijmegen vergeten? Laat het ons weten!