Verhaal

6 resultaten

Weekend in Nijmegen! Fotograaf Judith Linders schoot deze zonnige plaatjes bij TheaterAvenue Nijmegen. Vandaag en morgen geniet je nog van de leukste theater, dans, muziek en cabaret in het Kronenburgerpark!

Meer lezen

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag! Oftewel deze dag staat geheel in het teken van jouw vader. Maar wat kun je hem nu cadeau geven of met hem gaan doen? Wij geven je wat inspiratie van alles wat er in Nijmegen te beleven en te geven is. Fijne Vaderdag!!

Meer lezen

De bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan alleen een plek om te lezen en te leren. In de bieb wordt koffie gedronken, bijgepraat, muziek geluisterd, gegrasduind, ontdekt, gewerkt, gezocht en gevonden. Bekijk de bieb door de ogen van de vakantieganger!

Meer lezen

Music Meeting, dat kan maar één ding betekenen: Pinksteren! Op deze vijftigste dag na Pasen herdenken we de uitstorting van de Heilige Geest, vieren we een vrije dag én genieten we (normaal gesproken) van het zonnetje.

Meer lezen

In Nijmegen heb je veel leuke escape rooms met allen een eigen verhaal: Las Vegas, het verzet, verjaag een klopgeest of zit vast op een boot. Kies jouw verhaal en locatie uit samen met je collega's, vrienden of familie. En ontsnap binnen de tijd!!

Meer lezen

Loco-Nachtburgemeester Hendrik-Jan Derksen geeft maandelijks Nachttips op IntoNijmegen, zodat jij de mooiste middernachtelijke uurtjes kan beleven! Dit keer ligt de week van Hemelvaart onder de loep: waar kun je het beste je avond en nacht doorbrengen?

Meer lezen