Verhaal

44 resultaten

Literair festival buiten zinnen (10 t/m 12 okt) duurt voor het eerst niet één, maar drie dagen lang! Reden genoeg voor een gesprekje met de organisatoren: Cees de Beer (Mensen Zeggen Dingen) en Marjolein Hordijk (Bibliotheek de Mariënburg).

Meer lezen

Trek je griezeligste outfit uit de kast en kom op 31 oktober naar Nijmegen. Waar anders kan je een betere Halloweennacht beleven dan in de oudste stad van Nederland? Heb je nog geen idee wat je wil gaan doen? Wij zetten de tips voor je op een rijtje.

Meer lezen

Nog t/m 13 oktober is er kermis in Nijmegen! Op diverse plaatsen in de binnenstad staan de attracties en kraampjes met lekkernijen voor je klaar. Supergezellig voor een dagje of avondje uit in Nijmegen. Plan je bezoek naar Nijmegen!

Meer lezen

Kom logeren bij buiten zinnen! Van 12 op 13 oktober staan de tweepersoonstentjes voor je klaar in Bibliotheek De Mariënburg. Dompel je onder in een nacht vol woorden, beelden en muziek. IntoNijmegen geeft via Facebook een gratis tentovernachting weg!

Meer lezen

De bladeren vallen van de bomen en de kou komt het land binnen. Ga lekker naar buiten en maak een herfstwandeling door de bossen! In de stad zijn de warmste jassen weer te koop, daarna duik je een knus café in voor een warme chocomel of een bokbiertje.

Meer lezen