Parkeren

Tijdens het Parkinson Weekend wordt er gebruik gemaakt van verschillende locaties.Er zijn diverse parkeermogelijkheden. Voor het gebruik van het openbaar vervoer verwijzen wij graag naar de website: www.9292ov.nl. 

Tijdens het weekend zullen er op zaterdag en zondag gratis pendelbusjes rijden tussen de verschillende locaties. Zaterdag van 11.00 - 16.00 uur en op zondag van 12.00 -15.30 uur.

Er gaat een bus vanaf RU Sportcentrum direct naar NS voor die mensen die met OV reizen.

Zaterdag 11.00 - 16.00

Mariënburg - Station - RU Sportcentrum - Parkeerterrein oude stad

Zondag 24 september 12.00 - 15.30

Mariënburg - Station - RU Sportcentrum - Parkeerterrein oude stad

In het centrum

Mariënburg

Koepeltent, Arthouse Lux en de bibliotheek

U kunt de locatie goed bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station van Nijmegen loopt u ongeveer een kwartier naar de Mariënburg. De dichtstbijzijnde bushaltes zijn 'Valkhof', 'Plein 1944' en 'Hertogplein'. Komt u met de fiets, dan kunt u de fiets gratis bewaakt parkeren bij de fietsenstallingen Mariënburg of Plein 1944. Er zijn drie parkeergarages in de buurt: Parkeergarages Mariënburg, Eiermarkt en Kelfkensbos.

Er gaat een pendelbus vanaf Parkeerterrein oude stad naar het centrum.

Lindenberg

Ridderstraat 23 Vanaf het station Nijmegen is het 15 minuten lopen. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Valkhof. De dichtstbijzijnde parkeergarage is het Kelfkensbos.

Muzieum

Ziekerstraat 6B Openbaar vervoer Het MUZIEUM is een kwartiertje lopen vanaf het station De dichtstbijzijnde bushalte is Plein 1944. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de Marienburg en Keizer Karel.

Stevenskerk

Sint Stevenskerkhof 62

Vanaf het station Nijmegen is het 15 minuten lopen. De dichtstbijzijnde bushalte is Plein 1944. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de Eiermarkt, Mariënburg en Kelfkensbos.

Stadsschouwburg Nijmegen

Keizer Karelplein 32H De Stadsschouwburg ligt op 5 minuten loopafstand van het centraal station en is erg gemakkelijk te bereiken.

De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Keizer Karelgarage:

van Schaeck Mathonsingel 22 - 6512 AR Nijmegen

Parkeertarieven centrum Nijmegen:

Uurtarief: 3,40

Dagtarief: 14,-

In de parkeergarages in het centrum geldt van 18.00 tot 08.00 uur een goedkoop tarief van € 0,50 per uur. Parkeerplaatsen voor rolstoelgebruikers en gehandicapten vind je naast en tegenover copyshop Van Mameren in Klein Mariënburg.

Wij verwijzen ook graag naar Parkeerterrein P2 de Oude stad

Heselaan, Nijmegen

Uurtarief: 2,40 per uur

Na 18.00 uur 0,50 cent per uur.

Dagtarief 7,50

Buiten het centrum

Balletstudio Danielle

Mauritskazerne Molenveldlaan 80 Nijmegen Gratis parkeren kan in de ondergrondse parkeergarage aan de voorzijde van de kazerne

Boksfabriek Vasim De Kolk 2

Parkeren kan op de grote parkeerplaats van de Kolk. De dichtstbijzijnde bushalte is bushalte Nyma.

Experience Center Radboudumc

Hoofdingang (24 uur per dag) Geert Grooteplein-Zuid 10 volg route 292 - 307 In de parkeergarage bij de hoofdingang kunt u 24 uur per dag uw auto kwijt.

De dichtstbijzijnde bushalte is de bushalte Radboudumc. Parkeertarieven De eerste 20 minuten kunt u gratis parkeren. Daarna betaalt u per uur. Uurtarief: €2,30 Dagtarief: €11,50 U kunt bij hier alleen betalen met uw pinpas en niet met contact geld.

RU Sportcentrum

Gymnasion (thuisbasis van Radboud Sport & Cultuur) Heyendaalseweg 141 Vanaf alle invalswegen in Nijmegen is de Radboud Universiteit aangegeven op de ANWB-wegwijzers. Volg de borden Gymnasion/P7. Op het universiteitsterrein is parkeren in het weekend gratis.

Met de trein is de universiteit bereikbaar via station Nijmegen Centraal en Nijmegen Heyendaal. Vanaf Nijmegen Centraal vertrekken bussen naar het universiteitsterrein; station Heyendaal ligt op loopafstand.

Werkplaats de Witt

Jan de Wittstraat 2 Parkeren kan in de omgeving in de parkeervakken of aan de straat. Let op dit is wel betaald parkeren.