Balletstudio Danielle

Puur, bevlogen en deskundig

Hartelijk welkom bij Balletstudio Daniëlle. De Balletstudio is inmiddels 22 jaar een begrip in Nijmegen en omstreken. Veel kinderen en volwassenen hebben hier hun eerste danspassen gezet. Ons team van enthousiaste vakdocenten draagt al 22 jaar haar liefde voor ballet over. In een stimulerende omgeving uitgedaagd worden en vorderingen maken? Daar staan wij voor. Dans en beweging moet voor iedereen toegankelijk zijn, ook voor mensen met Parkinson of Parkinsonisme. Daarom zijn wij de samenwerking aangegaan met Kadans o.l.v. Natalie Lewin, De Fysioo en Yoga times o.l.v. Nathalie Kramer. Zij verzorgen wekelijks lessen speciaal voor deze doelgroep in onze mooie studio in de Krayenhoff Kazerne op het Limos terrein. Tijdens dit weekend open wij graag onze deuren en willen wij onze passie voor dans en beweging graag met u delen.

www.balletstudio-danielle.com 

Dansworkshop

Natalie Lewin biedt onder de naam Kadans danslessen aan voor mensen met Parkinson. In een mooie studio beweeg je op muziek die je afwisselend raakt, ontspant of uitdaagt. De muziek in de les is er niet alleen voor het plezier en een fijne sfeer: je beweegt er ook makkelijker door. Ondertussen werk je ongemerkt aan je balans, spierkracht, flexibiliteit en houding. Zittend, achter de stoel of voluit door de studio: de lessen zijn voor iedereen.

Kom eens meedoen om te ervaren wat dans met je doet!

www.kadansbeweegt.nl

Bewegingsles

In deze workshop kun je actief kennismaken met onze Parkinson Fysiotherapie-beweeggroep.

Op vrijdagochtenden biedt fysiotherapiepraktijk 'de Fysioo', 45 minuten sport en bewegen aan voor mensen met de ziekte van Parkinson, onder begeleiding van twee gespecialiseerde fysiotherapeuten. 

In een kleine, enthousiaste groep werken we door middel van leuke en uitdagende beweegvormen aan de algehele mobiliteit, balans, dubbeltaken en uw looppatroon. 

De spellen en oefeningen zijn specifiek gericht op behandelen van de gevolgen van de ziekte van Parkinson. 

Yoga workshop

Altijd al eens yoga willen doen?

Doe dan mee met de yoga workshop van Yoga Times, yoga op een nuchtere en ‘down-to-earth’ manier. In deze workshop maak je kennis met yoga, en verschillende yogahoudingen. Yoga doe je altijd op jouw niveau, en we zoeken naar wat voor jou op de mat mogelijk is. We geven bewust aandacht aan de beweging, maar ook aan de adem en het effect van de adem op jouw energie.

Dus lijkt het je wat, kom dan langs voor deze yoga workshop bij Balletstudio Daniëlle.

Programma zaterdag

Adres: Krayenhoff Kazerne I Molenveldlaan 80 I Limos terrein I Nijmegen

11.00 -12.00 uur Dansworkshop

12.30 u tot 13.30 Yoga workshop

14.00 u tot 15.00 Bewegingsles

15.30 u tot 16.30 Dansworkshop

Programma zondag

11.00 uur tot 13.00 uur Workshop schilderkunst