Grootmoeders Keukenmuseum

Grootmoeders Keukenmuseum is gevestigd in de eeuwenoude Kruittoren in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Het museum biedt een unieke verzameling antieke keukenspullen uit grootmoeders keukentijd.

Grootmoeders Keukenmuseum is gevestigd in de eeuwenoude Kruittoren in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Het museum biedt een unieke verzameling antieke keukenspullen uit grootmoeders keukentijd. Onder het genot van gebakje en een kop koffie en/of thee kunt u genieten van oude koektrommels, antieke theekopjes, een ruime verzameling eierdoppen, porseleinen poppen, grootmoeders keukenattributen en nog veel meer.

Op de verdiepingen boven dit kleine maar fijne museum is een atelier (van beeldend kunstenaar Johan van Dinteren) en een werkruimte (Michiel+Ivo) gevestigd.

Tot onze grote spijt heeft de Kruittoren (waarin het museum gevestigd is) géén goede faciliteiten voor mensen die slecht ter been zijn.

Contact

Parkweg 11
Nijmegen
Plan je route

vanaf jouw locatie

Openingstijden

  • De rest van de week is het museum op aanvraag geopend voor groepen (min. 6 en max. 12 pers.)
    Het museum is gesloten van 1 december tot en met 1 april.

Prijzen

  • De entree van het museum of de bezichtiging van de Kruittoren kost €2 per persoon, alleen contante betalingen worden geaccepteerd. Bezichtiging van de hele Kruittoren is alleen mogelijk in het weekend en bij aanwezigheid van de torenwachter.
  • Betaalmogelijkheden: Contant

Hier vind je ons