Vierdaagsefeesten thema's: Hits van alle tijden

Op de Vierdaagsefeesten, van 16 t/m 22 juli, verandert heel Nijmegen in één groot festivalterrein. Op meer dan 40 podia treden ruim 1000 artiesten op. Keuzestress? Of zin om eens verder te kijken dan je favoriete podium? In aanloop naar de feesten lichten we elke week een thema uit, met de beste programma-highlights. Met dit thema kun je nooit mis gaan: hits van alle tijden!

Of je nu van de 80's, 90's, 00's of 10's houdt, de fijnste classics vind je op de Vierdaagsefeesten! Speciaal voor jou selecteren wij uit het immense programma van de Vierdaagsefeesten de fijnste optredens om bij mee te zingen en dansen. Heerlijke live acts, dj’s en coverbands om je bij uit te leven, of je nu met je beste vrienden, vage kennissen, familie of collega’s naar de feesten gaat.

Op het plein

Een feest der herkenning vind je zeker met de optredens van Mental Theo, T-Spoon en Pater Moeskroen op Plein 1944, en Lee Towers op het Faberplein. Of wat denk je van Nijmeegs eigen entertainer Bennie Solo op het Hertogplein?

Coverbands

De heerlijkste coverbands? Wij tippen The Dirty Daddies op Plein 1944, Proost!, Lijn 7 en U2 Experience op de Grote Markt, The Originals, Royal Beat, Vangrail, Jackfire en This is Beethoven op het Koningsplein, The Euros in de Molenstraat, Fusebox, RuigTuig, Sher en De Grote Karaokeshow bij Van Ouds, The Dusty Dice bij Groots in de Grotestraat, Luuk Sterk & Hot Stuff bij Credible en The Drive bij café Samson.

Intieme sferen

Iets intiemers? Reyes and Jones en Three of a kind bij Groots in de Grotestraat, Esther van Heeswijk, Mister Keys Matthijs, Lisa Dijkman en Mindy bij Arsenaal 1824 en pianisten Wilco Koster en James Byrom bij Villa Groots Plein. Of zet je silent disco koptelefoon op bij Waalkade Centraal!

Heupen los

Los op de dansvloer? Op het splinternieuwe Kelfkensbos Festival dans je zeven dagen lang op gonzende deuntjes, van 80’s Verantwoord en 90’s now via Singlefeestje naar Zer00’s Heroes. Bij Festival op ’t Eiland vind je Radio 10-dj René Verkerk en een dansavond van voormalige discotheek De Swing.

Nostalgisch genieten

Nostalgie? De vuurwerkshow Waal in Vlammen op zondagavond is uiteraard een hit van alle tijden. Ook het aansluitende Gevelconcert op de Grote Markt is inmiddels een niet te missen Vierdaagsefeestentraditie.

Check alle optredens van ‘Hits van alle tijden' of bekijk het complete programma van de Vierdaagsefeesten. 

Vierdaagsefeesten app

Houd de Instagram van de Vierdaagsefeeesten goed in de gaten, want binnenkort lanceren ze een nieuwe app waar je gemakkelijk al je favoriete optredens en podia kunt opslaan! Bovendien kun je zien waar het druk is op een speciaal daarvoor ontworpen plattegrond, als je linksvoor bij Snollebollekes bijvoorbeeld nét iets te heftig vindt.

Lees meer

Dit vind je misschien ook leuk...