They & Me: Unieke meubelwinkel met een persoonlijke touch

Het altijd gezellige Nijmegen-Oost is sinds 2022 een unieke meubelwinkel rijker: They & Me. Het jonge meubelmerk, met echte roots in designmeubelen, is in korte tijd uitgegroeid tot een must-visit bestemming voor mensen die kwaliteit, comfort en persoonlijkheid hoog in het vaandel dragen. We spraken met oprichter Demi Plantagie om meer te weten te komen over de inspiratie achter het merk, de collectie en de toekomstplannen.

Demi Plantagie, oprichter van They & Me, is een ambitieuze en creatieve ondernemer die haar passie voor meubeldesign heeft omgezet in een bloeiend bedrijf. Met een diploma in Communicatie op zak en jarenlange ervaring in de meubelbranche, besloot Demi vorig jaar haar droom waar te maken en haar eigen meubelmerk op te richten.

Van uitdaging tot succes

Het idee voor They & Me ontstond in het laatste kwartaal van 2021, in reactie op de uitdagingen die de wereldwijde pandemie met zich meebracht. Demi besloot een webshop op te zetten voor meubels en woonaccessoires, en werkte hard achter de schermen om de livegang van zowel de webshop als de fysieke winkel op 15 juli 2022 mogelijk te maken. "Het eerste jaar was super spannend, maar ook ontzettend gaaf om een merk op te starten, te groeien en eraan te blijven bouwen," vertelt Demi enthousiast.

Identiteit in de merknaam

De naam They & Me is zorgvuldig gekozen en weerspiegelt de inclusieve visie van het merk. "They & Me staat voor zij en ik," legt Demi uit. "Het merk is er voor iedereen, voor haar, voor jou en voor mij. Bovendien vormt de naam een leuke link naar mijn voornaam. Als je They & Me uitspreekt, hoor je eigenlijk Demi. Veel mensen ontdekken dit pas wanneer ik de telefoon opneem, en hun reactie is altijd erg leuk. Het is een subtiele verwijzing naar mijn eigen identiteit."

In de showroom van They & Me kunnen bezoekers een breed scala aan producten ontdekken. Van tafels, stoelen en banken tot bijzet- en salontafels, fauteuils, woonaccessoires, tapijten en lampen - de collectie is zorgvuldig samengesteld om aan diverse smaken en behoeften te voldoen. Bovendien staat het team klaar om de bezoekers te verwelkomen met een kopje koffie of thee en wat lekkers, waardoor een bezoek aan de showroom een ware belevenis wordt.

Persoonlijke favoriet

Gevraagd naar haar persoonlijke favoriet uit de huidige collectie, licht Demi de eetkamerstoel Moore uit. "Dit was de eerste eetkamerstoel die we aan onze collectie toevoegden, en sindsdien is het uitgegroeid tot een hele familie," legt ze uit. Naast de stoel zijn er nu ook een eetkamerbank, fauteuil en barkruk beschikbaar. "Het is geweldig om te zien hoe ons assortiment zich uitbreidt en evolueert," voegt ze eraan toe.

Wat They & Me uniek maakt, is de mogelijkheid voor klanten om hun product op maat samen te stellen. Het merk biedt verschillende materialen aan, zoals stof en leder, en binnen die categorieën zijn er verschillende stofgroepen en kleuren beschikbaar. Klanten kunnen zelfs de kleur van het frame kiezen, zodat ze een eetkamerstoel kunnen creëren die perfect bij hun interieur past. "Comfort en kwaliteit staan bij ons voorop," benadrukt Demi. Bovendien hecht het team veel waarde aan persoonlijk contact en zorgen ze zelfs voor de uitlevering van de producten, wat resulteert in een intieme band met de klanten.

Motivatie en toekomstdromen

Het merk richt zich op mensen die waarde hechten aan kwaliteit, comfort en de herkomst van hun meubels. "Ons merk is geschikt voor mensen die dit belangrijk vinden," merkt Demi op. Wat de toekomst betreft, heeft They & Me grote plannen in petto. Demi en haar team willen de collectie uitbreiden met onder andere eettafels en eetkamerstoelen. Bovendien zijn ze op zoek naar nieuwe verkooppunten in Nederland om het merk verder te presenteren. "We willen natuurlijk het bekendste meubelmerk van Nederland en Europa worden," lacht Demi.

Jubileum

Op 15 juli vieren ze hun éénjarig bestaan, en ze willen dit graag samen met hun klanten vieren. "Hou onze social media-kanalen in de gaten, want er komen leuke verrassingen aan!" meldt Demi enthousiast. De koffie staat klaar in de showroom, en het team van They & Me kijkt ernaar uit om bezoekers te verwelkomen en hen te helpen bij het vinden van de perfecte meubelstukken voor hun interieur.

Fotografie: Joost de Groot

Dit vind je misschien ook leuk...