Gezocht: Coördinator voor IntoNijmegen!

IntoNijmegen is het bezoekersplatform van Nijmegen. Op de website www.intonijmegen.com is alles te vinden om van bezoek aan de stad een beleving te maken. De bezoeker wordt niet alleen wegwijs gemaakt maar ook geïnspireerd. Podia, events, film, musea, shoppen, eten en drinken: de vraag is alleen nog maar ‘wat ga jij doen?’ Op IntoNijmegen vind je de aantrekkelijkste stad van Nederland, waar historie en de dynamiek van heden bij elkaar komen. Nijmegen: ‘Old city, young vibe’.

IntoNijmegen is het samenwerkingsverband tussen Visit Arnhem Nijmegen, Cultuur Netwerk Nijmegen, Huis voor de Binnenstad en gemeente Nijmegen.

Wij zoeken een coördinator/webmarketeer (gemiddeld 8 uur per week)

De functie

De coördinator van IntoNijmegen draagt de dagelijkse zorg voor het online bezoekersplatform IntoNijmegen. Hij/zij kent de behoeften van de doelgroepen, weet die te vertalen naar verschillende content strategieën en laat zo het platform optimaal functioneren. Hij/zijn stuurt het redactieteam aan en bepaalt samen met hen binnen de kaders van het marcom plan de koers. De coördinator houdt het marcomplan up-to-date, zorgt voor uitvoer binnen de financiële kaders en rapporteert aan het kernteam bestaande uit afgevaardigden van de aangesloten organisaties. De coördinator is de linking pin tussen de redactie van het platform en het kernteam, draagt als zodanig bij aan een goede en open communicatie en bevordert een goede onderlinge werksfeer. De coördinator werkt onder leiding van het kernteam en is aanwezig bij overleggen van het kernteam om te zorgen voor cohesie.

Wij zoeken 

een teamplayer met leidinggevende capaciteiten, die creatief, communicatief sterk en verantwoordelijk is, die planmatig en daadkrachtig te werk gaat en beschikt over de volgende vaardigheden en competenties:

  • relevante en aantoonbare ervaring als (online)marketeer (SEO, SEA, Social Advertising, opstellen van plannen en begrotingen etc.);
  • ervaring als leidinggevende;
  • affiniteit en ervaring met werken in zowel de culturele als de commerciële wereld;
  • HBO-werk en denk niveau;
  • woonachtig in Nijmegen of omgeving;
  • een flexibele instelling m.b.t. werkmomenten.

Wij bieden

Een uitdagende klus waarbij je de kans krijgt om Nijmegen écht (online) op de kaart te zetten. We verwachten van je dat je als zelfstandig ondernemer een overeenkomst van opdracht kunt aangaan voor de looptijd van een jaar waarbij we uitgaan van gemiddeld 8 uur per week.

Interesse?

Heb je interesse in deze uitdagende klus? Graag ontvangen we dan je brief met daarin je motivatie en tarief + je CV voor dinsdag 18 februari via vacature@intonijmegen.com (ook voor eventuele vragen). Alle sollicitanten krijgen schriftelijk bericht. De planning van de gesprekken vindt plaats in week 8.