Zondag 11 december NYMA makersmarkt met kerstsausje

Op zondag 11 december is het van 11:00 tot 17:00 opnieuw NYMA makersmarkt op het NYMA terrein. En wel met een sfeervol kerstsausje dit keer. Ruim 50 smaakmakers, vakvrouwen, ambachtsmannen en kunstenaars uit regio Nijmegen presenteren en verkopen hun handgemaakte werk bij NYMA makersplaats aan de Winselingseweg 16. Van product- en interieurdesign tot keramiek, fotografie tot grafisch ontwerp en van mode & accessoires tot food. Een uitgelezen kans om voor originele en lokale (kerst)cadeaus op pad te gaan.

Kom ook zelf maken

Deze winterse en inmiddels vijfde editie van NYMA makersmarkt is er behalve veel moois en lekkers te koop ook veel te doen. Kruip achter een naaimachine bij Atelier ByDo en naai in mum van tijd je eigen winterwanten. Kom kerstballen versieren onder begeleiding van performance duo en maakatelier Naaistreek of maak een vrolijke slinger van stof bij Kloffie & Kneut.
De Jonge Onderzoekers gaan met kinderen figuurzagen in kerstthema en de overburen van Vasim Circus Spacezijn weer van de partij met een karrenvracht aan circusspelen. 

Betaal vrijwillig entree & pik een prijsje mee!

Entree is gratis, wel is er de mogelijkheid bij de ingang een vrijwillige bijdrage van € 2,00 te doen in ruil voor een lootje. Een ludieke en laagdrempelige manier voor bezoekers om bij te kunnen dragen aan het voortbestaan van NYMA makersmarkt en daarbij kans te maken op mooie kwaliteitsproducten van Nijmeegse makers. 

Meer informatie vind je op www.nymamakersmarkt.nl. Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

 

Dit vind je misschien ook leuk...