WeerZien: verrassingsroute bij De Vereeniging

Komt dat Weer Zien! Tijdens de Zomer van 2020 kun je in en bij De Vereeniging genieten van sprankelende programma’s.  

WeerZien verrassingsroute met 3 mini-concertjes

Zondag 12 juli en zondag 2 augustus worden bezoekers door onze rondleiders  meegenomen door de prachtige monumentale Vereeniging in een unieke verrassingswandeling, inclusief drie mini-concertjes.  

In totaal duurt de rondleiding 1,5 uur en eindigt in de Concerttuin waar een drankje en een hapje wordt geserveerd. Gedurende de rondleiding door het Concertgebouw zijn er ‘stops’ in de grote zaal, kleine zaal en artiestenfoyer met muziek van verschillende genres.  

Meer info & tickets: sedv.nl/weerzien. Er is ruimte voor 35 deelnemers. Bij grote belangstelling worden extra verrassingsroutes georganiseerd. 

Meer Zomer van 2020  

Op vrijdag 10 juli brengt het Phion Koperseptet een klassiek zomerconcert met muziek van onder meer Kurt Weill en Richard Strauss. Sven Ratzke komt vier keer naar De Vereeniging met het programma Ratzke’s Zomernachten’. In de concertzaal brengt Ratzke een speciaal voor Nijmegen samengesteld programma met zijn favoriete nummers en hilarische verhalen. Te zien op 18, 19, 25 en 26 juli. De gehele zomer is de Concerttuin geopend.  

Kijk voor het gehele programma op: sedv.nl/zomer2020