Wat is er te doen in Nijmegen - 7 t/m 13 november 2022

Deze week hebben we weer veel verschillende activiteiten voor jullie op een rijtje gezet. Van concerten en workshops tot een theatertour en een dans- en balletvoorstelling. Fijne week!

1. Macy Gray & The California Jet Club

De invloedrijke Amerikaanse soul- en r&b-zangeres en actrice Macy Gray brak door in 2000 met haar eerste hit ‘I Try’. Het nummer bleek het startsein voor een prachtige carrière. Haar debuutplaat ‘How Life Is’ groeide uit tot een ‘hit’ met miljoenen verkochte platen een Grammy, (en vele nominaties), BRIT-awards en wereldwijde lof. Wil je dit niet missen? Klik dan hier.

Concert, maandag 7 november 2022 vanaf 20:00 uur. Doornroosje poppodium, Stationsplein 11 Nijmegen.

 

2. Creëer onderscheidende business door vernieuwing van je businessmodel

Slechts 1 op de 10 startups groeit uit tot succesvol bedrijf. Wat maakt nu het verschil tussen gewone business en booming business? Innovatie speelt hierin een sleutelrol. Deze workshop draait om de vraag hoe je door te innoveren tot unieke business kunt komen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Workshop, dinsdag 8 november 2022 van 14:00 tot 17:00 uur. Novio Tech Campus, Transistorweg 7N Nijmegen.  

 

3. The Ruggeds

In Decypher ontcijferen vier dansers van het Eindhovense breakdancecollectief The Ruggeds, elk in een eigen hoofdstuk, de diepere betekenis achter een getal. Waar de groep doorgaans in grote getalen op het podium staat, kiezen ze in hun vierde theaterproductie voor een intiemere setting. Wil jij dit van dichtbij zien? Klik dan hier.

Dans en ballet, woensdag 9 november 2022 van 20:00 tot 21:30 uur. Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32H Nijmegen.

 

4. Kindercollege | Schrijf Chinees met me | 6+

Heb je wel eens Chinese tekens gezien? Grote kans dat je er niks van begrijpt. Je leert tijdens het kindercollege 'Schrijf Chinees met me' hoe het Chinese schrift in elkaar zit. Natuurlijk ga je zelf ook Chinese tekens schrijven. Vinden jouw (klein)kinderen het interessant om deze workshop te volgen? Klik dan hier.

Workshop, donderdag 10 november 2022 van 15:45 tot 16:45 uur. Bibliotheek Oosterhout De Klif, Pijlpuntstraat 1 Nijmegen-Noord.

 

5. Nielson

Voor het eerst gaat Nielson met zijn band de Nederlandse theaters in met een unieke voorstelling. Ben jij benieuwd naar de muzikale reis die Nielson de afgelopen 10 jaar heeft gemaakt? Klik dan hier.

Theatertour, zaterdag 12 november 2022 van 20:00 tot 22:10 uur. Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32 H Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk...