Wat is er te doen in Nijmegen - 6 t/m 12 maart 2023

In de week van 6 t/m 12 maart is er weer genoeg te doen in Nijmegen. Benieuwd naar onze tips? Lees snel verder!

1. FTBLL – Can you kick it

ISH Dance Collective brengt voetbal het theater in met de spectaculaire familievoorstelling FTBLL – Can You Kick it. Sterren uit het straatvoetbal, freestyle voetbal en breaking knallen van het podium met ongekende baltrucs, flitsend voetenwerk en indrukwekkende powermoves. Begeleid door hiphop beats en spoken word, laten acht performers zien hoe je het kan schoppen van de straat naar het theater. 

Woensdag 8 maart 2023 van 20.00 tot 21.15 | Stadsschouwburg Nijmegen 

 

2. Jandino

Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het uitzendbureau. Ze mag als stewardess aan de slag. Judeska ziet het meteen helemaal zitten. Verre reizen, dure hotels en cocktails drinken aan zwembaden. Met andere woorden: glamour. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Donderdag 9 maart van 20.00 tot 22.15 uur | Stadsschouwburg

 

3. Opening skate café met de Rollende Mina's

Vier op Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 Maart de opening van Skatebar Mina. Op vrijdag is er een openingsfeest met onder andere eten, drinken, muziek en op zaterdag is er een skatewedstrijd, zijn jullie er bij?

Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart van 17.00 tot 22.00 uur | Hubert Nijmegen


 

4. Vlakbij

Na het succes van de allereerste editie van VlakBij kunnen we ons opmaken voor een tweede nacht.Op 10 maart keert de avond van B-Sharp terug naar Merleyn met een line-up die je niet wilt missen! Van soepele disco tot old school house, de dj’s zijn klaar om jullie de hele nacht scherp te houden. Wees vroeg, want op de dansvloer komen we samen.


Vrijdag 10 maart om 23.00 uur | Merleyn

 

5. Familiespel

Elisabeth en Nicolaas delen na de scheiding eigenlijk alleen nog de zorg voor hun twee kinderen, en hun vakantiehuis. Met goede voornemens en met trots op hun moderne familie besluiten zij daar met nieuwe partners en stiefkinderen samen de kerstdagen door te brengen. Met het verdriet van verbroken relatie nog aan de oppervlakte luiden de stellen vol goede moed samen het nieuwe jaar in. 

Vrijdag 10 maart van 20.00 tot 21.30 uur | Stadsschouwburg

 

Dit vind je misschien ook leuk...