Wat is er te doen in Nijmegen - 28 november t/m 4 december 2022

Nog geen plannen deze week? Wij hebben super leuke activiteiten voor jullie op een rijtje gezet! Fijne week! 

1. Halocene

Halocene is een hardwerkende jonge act afkomstig uit Phoenix, Arizona. Hun mix van heavy rock met metal staat bol van de energie en ligt qua stijl precies in lijn met bands als Against The Current, Halestorm, The Pretty Reckless en Smash into Pieces. Is dit helemaal iets voor jou? Klik dan hier voor meer info. 

Concert maandag 28 november 2022, om 21:00 uur. Doornroosje poppodium, Stationsplein 11 Nijmegen. 
 

 

2. Ilse Delange

Sinds haar debuutalbum World Of Hurt behoort Ilse DeLange tot een van de grootste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. Vele hit singles, #1 albums en prestigieuze awards volgden in hoog tempo. Wil jij hier heel graag bij zijn? Klik dan hier!

Vrijdag 2 december 2022, van 20:15 tot 22:50 uur. Concertgebouw De Vereniging, Keizer Karelplein 2 d Nijmegen. 

 

3. Schrijven naar de Sint | 4+

Boeken terugbrengen of juist ophalen? Tussen 30 november en 5 december kun je in de bieb een schoenknutselplaat ophalen en hier je schoen zetten! Wil jij dit met je (klein)kinderen doen? Klik dan hier!

Woensdag 30 november 2022 van 09:30 tot 17:00 uur. Bilbiotheek Oosterhout – De Klif, Pijlpuntstraat 1 Nijmegen-Noord.

 

4. Love Actually in Concert 

Kerstmis zou niet hetzelfde zijn zonder de hartverwarmende film Love Actually. Wegens groot succes in 2019 komt Cinema in Concert terug met Love Actually in Concert. Bekijk het ontroerende verhaal op groot bioscoopscherm, onder begeleiding van het Noordpool Orkest. Wil jij dit niet missen? Klik dan hier!

Concert, donderdag 1 december 2022 van 20:00 tot 22:50 uur. Concertgebouw De Vereeniging Café-Restaurant, Keizer Karelplein 2 d Nijmegen.

 

5. WijnSpijs Wandeling

Zes toprestaurants in Nijmegen doen weer mee, dus dat belooft wat. Wandelen en proeven wordt dat! Zes keer een appetijtelijk gerecht dat speciaal voor ons is bereid. De sommeliers hebben er zes keer een lekkere wijn bij bedacht Is dit echt iets voor jou en wil je dit doen met een stel vrienden? Klik dan hier!

Wandeling, zondag 4 december 2022 van 12:00 tot 17:00 uur. Thibeau, Ziekerstraat 9 Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk...