Wat is er te doen in Nijmegen - 24 t/m 30 oktober 2022

We hebben weer 5 tips voor je op een rijtje gezet met allemaal leuke en verschillende activiteiten. Fijne week!

1.  Nieuwe Tijd

Op zaterdag 29 oktober staat het Festivalhuis in Nijmegen in het teken van Nieuwe Tijd en organiseert Wintertuin een festivalavond met de focus op nieuwe schrijvers en vernieuwende podiumproducties. 

Nieuwe Tijd, zaterdag 29 oktober 2022 van 20:30 tot 23:25 uur. Festivalhuis, Mariënburg 75 Nijmegen.

 

2. FJIN 

Van 26 t/m 30 oktober vindt Festival Jazz International Nijmegen (FJIN) weer plaats. Net zoals voorgaande jaren presenteert FJIN een divers en internationaal programma met artiesten uit zeven landen en raast door de vele uiteenlopende facetten die de hedendaagse jazz te bieden heeft. Wil jij hier meer over lezen? Klik dan hier.

Bekijk alle locaties van FJIN via de link.

 

3. Lachspiegelroute in het eigen kwartier

Heb je zin om te lachen?! Kom dan tijdens de herfstvakantieweek naar Het Eigen Kwartier, een gezellige wijk in de binnenstad van Nijmegen. Op 10 locaties vind je een lachspiegel waar je grootse lol kan hebben en grappige foto’s kan maken. Daarmee zijn hele mooie prijzen te winnen. 

Lachspiegelroute in het eigen kwartier, 22 t/m 30 oktober. Het eigen kwartier.

 

4. Spelen met techniek 6+

In Bibliotheek Muntweg kun je Digi Toolkits lenen. Dat zijn supertoffe dozen met digitaal spelmateriaal. Je kunt bijvoorbeeld zelf LEGO-robots bouwen en programmeren, animatiefilmpjes maken, ontdekken hoe elektriciteit werkt of ontdek de virtuele wereld. 

Spelen met techniek, woensdag 26 oktober 2022 van 14:30 tot 16:00 uur. Bibliotheek Muntweg, Muntweg 207 Nijmegen.

 

5. Fiesta Macumba

Deze editie wordt wel weer een speciale! Haal jouw engste, kleurrijkste outfit maar uit de kast en maak je helemaal op voor deze DIA DE LOS MUERTOS EDITIE! Ze hebben een hele toffe prijs klaar staan voor diegene met de mooiste outfit! 

Fiesta Macumba, vrijdag 28 oktober 2022 vanaf 23:00 uur. Doornroosje poppodium, Stationsplein 11 Nijmegen.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...