Wat is er te doen in Nijmegen - 23 t/m 29 januari 2023

Deze week hebben we weer verschillende activiteiten voor jullie uitgekozen. Ben jij benieuwd welke het deze week zijn? Lees dan snel verder!

1. Workshop TikTok

TikTok is voor veel organisaties nog een onbekend terrein, maar biedt heel veel kansen. Het is allang geen platform voor dansjes meer, maar een ultieme marketingtool waar je niet meer omheen kunt. TikTok is het snelst groeiende social media kanaal en werd in 2021 al meer gebruikt dan Google en Facebook. In 2022 waren er al meer dan 4 miljoen(!) Nederlandse gebruikers. Reden genoeg om jouw bedrijf nu zichtbaar te maken op dit viral videoplatform! Eén video zegt immers meer dan 1000 woorden. Deze workshop wordt verzorgd door Elise Kaak | Content Marketeer bij Press Play &Foodblogger (@easyculi). Wil jij hier graag bij zijn? Klik dan hier voor meer info!

Dinsdag 24 januari 2023 van 17:00 tot 18:00 uur. Novio Tech Campus, Transistorweg 7 n Nijmegen

2. Casablanca

Een voorstelling over hartstocht, vrijheid en verlangen naar een betere wereld. De film Casablanca met Ingrid Bergman en Humphrey Bogart in de hoofdrollen geldt als een van de beste films ooit. Choreograaf Ed Wubbe gebruikt het verhaal van de Hollywoodklassieker uit 1942 als basis voor een beeldende voorstelling over hartstocht, vrijheid en verlangen naar een betere wereld. Ben je hier benieuwd naar? Klik dan hier voor meer info.

Woensdag 25 januari 2023 van 20:00 tot 21:15 uur. Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32 h Nijmegen.

 

3. Zo vader zo zoon

Harrie Vermeulen is er weer. En hoe! Met Zo vader zo zoon waait er dit seizoen een wervelwind van dolkomische en hilarische situaties door het theater. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt. Jon van Eerd laat zich wederom van zijn meest grappige kant zien, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé. Lijkt jou dit erg leuk? Klik dan hier!

Donderdag 26 januari 2023 van 20:00 tot 22:20 uur. Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32 h Nijmegen.

4. Workshop stippen op porselein

Vrijdag 27 januari 2023 geeft Renée Rokers in Creatief Centrum Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44) een workshop 'Stippen op porselein'. De workshop is van 13.00 tot 15.30 uur en na afloop ga je met een zelf gestipt werkje naar huis.Tijdens deze workshop leer je de basistechniek van het stippen. Je gaat eerst even oefenen en daarna ga je aan de slag om een leuk gestipt bordje of iets anders te maken. Er is allerlei servies beschikbaar. Wil jij dit een keer proberen? Klik dan hier!

Vrijdag 27 januari 2023 van 13:00 tot 15:30 uur. Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 4444 Nijmegen.
 

5. Roller Disco

Wegens succes terug! Het theatercafé van De Stadsschouwburg wordt op 28 januari omgebouwd naar een heuze rollerdisco. Onze DJ draait plaatjes zodat jij op je rollers lekker een drankje kunt drinken. Wil jij je dansmoves showen en heb je eigen skates? Voor 5 euro kun je de dansvloer van de Roller Disco op. Je kunt dit bedrag ter plekke met pin betalen. Is er even geen plek op de dansvloer? Onder het genot van een drankje wacht je even aan de bar. Geen eigen skates? Niet getreurd, we hebben een aantal extra skates op voorraad. Heb jij zin in deze actieve activiteit? Klik dan hier!

Zaterdag 28 januari 2023 van 20:00 uur tot 01:00 uur. Stadsschouwburg Nijmegen, Keizer Karelplein 32 h Nijmegen

Dit vind je misschien ook leuk...