Wat is er te doen in Nijmegen - 20 t/m 26 februari 2023

Benieuwd wat er deze week te doen is in Nijmegen? Wat dacht je van een creatieve workshop, een rondleiding of een concert? Lees snel de tips die wij voor je hebben uitgezocht!

1. Workshop creatieve macraméveren

In het Creatief Centrum wordt op 23 februari een workshop macraméveren gegeven. Tijdens deze workshop maak je 3 veren, de veren worden met een macramé knooptechniek gemaakt die je zo onder de knie hebt. Aan het eind van de workshop heb je een creatief item voor je interieur of een mooi cadeau.

Donderdag 23 februari van 19:00 tot 21.30 uur | Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

2. De toegift

De Toegift combineert de werelden van poëzie en hedendaagse indie muziek tot datgene wat ze het liefst maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie.

Donderdag 23 februari 2023 om 22.00 uur | Merleyn

 

3. Door de tuin en op het bord

Op zondag 26 februari nodigt Kiemkracht64 je uit voor een heerlijke tweegangenlunch! Voordat de lunch wordt geserveerd, nemen ze je mee op een zintuigprikkelende reis door de tuin en het aardehuis van Kiemkracht64. Kijk, voel en beleef wat de natuur je laat zien in dit seizoen en schuif daarna lekker aan. Zoals je van Kiemkracht64 gewend bent is alles vegetarisch (of vegan) en 100% biologisch.

Zondag 26 februari 2023 van 11.00 tot 14.00 uur | Kiemkracht64

4. Rondleiding door De Vereeniging

Wil je een uniek kijkje nemen achter de schermen en ervaren hoe het is om op het podium te staan? Of wil je alle ins en outs weten over de architectuur en zien waar de artiesten verblijven? Neem dan deel aan een rondleiding door Concertgebouw De Vereeniging.

Zondag 26 februari 2023 van 11.00 - 12.30 uur | Concertgebouw De Vereeniging

 

5. Waylon

De man die het als een persoonlijke missie zag om country naar Nederland te halen. Om het in het zuiden van Amerika ontstane levenslied naar de Lage Landen te brengen met als één van de hoogtepunten; een tweede plek op het Eurovisie Song Festival met ‘Calm after the Storm’.

Zaterdag 25 februari 2023 van 20.15 - 22.50 uur | Concertgebouw De Vereeniging


 

Dit vind je misschien ook leuk...