Wat is er te doen in Nijmegen - 20 t/m 26 december 2021

Het is alweer bijna kerst en het wordt weer geen kerst zoals andere jaren, maar dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen! Wij hebben onze tips voor jou op een rijtje gezet.

1. Wandelen bij Museumpark Orientalis

Ben jij op zoek naar een nieuwe bijzondere plek om te wandelen?  Door de nieuwe maatregelen kan het Feest van Licht, dat plaats zou vinden t/m 9 januari 2022, helaas niet doorgaan. Het museum van Museumpark Orientalis is gesloten, maar het park is dagelijks gratis toegankelijk om te wandelen en buiten te zijn! 

In het park van Museumpark Orientalis kun je t/m 9 januari 2022 gratis wandelen.

2. Codes kraken in een online escaperoom 

Wil jij iets leuks doen met je vrienden, familie of collega’s, tijdens dat je toch op afstand kunt blijven? De online escaperoom is een echte uitkomst voor wie de hersenen thuis wilt laten kraken. The Black Hawk van het Nijmeegse Project Escape speel je gewoon via WhatsApp. Daar krijg je opdrachten om in te loggen op geheime websites of het internet af te speuren om zo de missie van jullie opdrachtgever te volbrengen. En dat is minstens net zo spannend als een echte escaperoom!

Reserveer vooraf bij Project Escape.

 

3. Nijmeegse Winterweken quiz route voor (jong)volwassene 

Leer samen met Spic en Span van alles over spreekwoorden terwijl je ook de stad ontdekt, naast de mooie lichtsculpturen wandelt en kennis maakt met de vele ondernemers uit Nijmegen. Bewandel de quizroute voor (jong)volwassene tijdens de Nijmeegse Winterweken, een leerzame en leuke tocht voor het hele gezin!

De wandelroutes kunnen dagelijks bewandeld worden t/m 9 januari gedurende de Nijmeegse Winterweken in de binnenstad van Nijmegen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...