Wat is er te doen in Nijmegen - 19 t/m 25 september 2022

Meedoen aan een creatieve workshop of genieten van muziek, de week van 19 september heeft weer veel diverse activiteiten in petto. Geniet van je week!

1. Concert Billy Ocean

Billy Ocean is een muzikale grootheid en verkocht meer dan 30 miljoen albums. Hij scoorde in de jaren ’70 zijn eerste grote classic met ‘Love Really Hurts Without You’ maar vooral in de jaren ’80 bereikte hij het grote publiek met een hele lange rij aan wereldhits als ‘When The Going Gets Tough The Tough Get Going’, ‘Caribbean Queen’, ‘Loverboy’, ‘Suddenly’, ‘When The Going Gets Tough, The Tough Get Going’ en ‘There’ll be Sad Songs (To Make You Cry)’. Naast zijn bekende en vertrouwde werk zal Billy Ocean ongetwijfeld ook met nieuw materiaal op de proppen komen want na meer dan 10 jaar is er een nieuw album. 

Concert Billy Ocean: Maandag 19 september 2022 vanaf 20:30 uur. Doornroosje poppodium, Stationsplein 11 Nijmegen.

 

2. Theater en toneel: NachtZon Media, Lang zal hij leven!

Op 21 september 2022 is het Wereld Alzheimer Dag en vragen we extra aandacht voor dementie. Het Radboudumc Alzheimer Centrum haalt daarom in samenwerking met ZZG zorggroep, Alzheimer Nederland regioafdeling Nijmegen en De Waalboog de theatervoorstelling Lang zal hij leven! naar Nijmegen, over het thema euthanasie bij dementie. 

NachtZon Media, Lang zal hij leven! Woensdag 21 september 2022 van 19:30 tot 21:00 uur. Lindenberg, Ridderstraat 23 Nijmegen.

 

3. Workshop Happy stones maken

Vrijdagmiddag 23 september geeft Reneé Rokers in Creatief Nijmegen-Zuid (Tolhuis 44-44) een workshop ‘Happy stones maken’. leurrijk, vrolijk en uniek Renée maakt al een paar jaar happy stones “Tijdens wandelingen leg ik de vrolijke stenen weg in de hoop dat iemand hem vindt en er een glimlach van op zijn gezicht krijgt” Aanmelden voor de workshop kan door een email te sturen naar info@ccnz.nl.

Workshop Happy stones maken. Vrijdag 23 september 2022 van 13.00 tot 15.30 uur. Creatief Centrum Nijmegen-Zuid, Tolhuis 4444 Nijmegen.

 

 

4. Voetbalquiz Goffertstadion

Op zaterdagavond 24 september is de volgende editie van het Gelders Kampioenschap Voetbalquiz in het Goffertstadion De voetbalquiz bestaat uit 10 verschillende rondes waarin de voetbalkennis van de deelnemers uitgebreid getest wordt, denk aan vragen over EKs/WKs, de Champions League, de Eredivisie, logo's, spelerspaspoorten etc. Uiteraard zijn er diverse mooie prijzen te winnen, zowel voor de topteams als voor de mindere voetbalquizgoden. Aanmelden kan door een email te sturen naar geldersevoetbalquiz@gmail.com.

Voedbalquiz Gofferstadion: zaterdag 24 september 2022 van 19:30 tot 23:45 uur. Goffertstadion, stadionplein 1 Nijmegen.

 

5. Cabaret Thiemeloods LIVE | Femke Vernij

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is..! 

Cabaret Thiemeloods LIVE: zondag 25 september 2022 van 20:00 tot 21:00 uur. Thiemeloods, Leemptstraat 34 Nijmegen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...