Wat is er te doen in Nijmegen - 17 t/m 23 juli 2023

Het is weer zover, de Vierdaagse is van start! We schotelen je de vijf niet-te-missen feestjes tijdens de Vierdaagseweek voor. Van house en techno tot echte meezingers en afro, er is keuze zat. Blijf op de hoogte en ontdek welke feestjes je absoluut niet mag missen tijdens de Vierdaagse in Nijmegen!

 

1. Wet/Works

Nog voordat de Vierdaagse begint kunnen de eerste kilometers al gemaakt worden tijdens Wet/Works: Wadloop! Op maandag zal Wet/Works de Merleyn overspoelen met de lekkerste en meest groovy Minimal House die Nijmegen te bieden heeft. Kom jouw Vierdaagse stappen zetten tijdens Wet/Works: Wadloop!

Maandag 17 juli om 23.59 uur | Merleyn

 

2. Groeten uit Zingelong

Zingelong is een utopie, waar het altijd leuk en altijd feest is, omdat ze er de hele dag popmuziek draaien: muziek waar iedereen van houdt. Kom langs, wordt Zingelongenees en geniet van knallers als Hey Ya!, Believe, Sterrenstof en bovenal: Eternal Flame.

Dinsdag 18 juli om 23.59 uur | Merleyn

 

3. Fiesta Macumba

Fiesta Macumba infecteert al meer dan tien jaar het nachtleven in Nederland met zijn tropische smaak. Het recept is inmiddels bekend: dansen, flirten en genieten van de heetste Música Latina, van de gouwe ouwe tot de knaller van nu. De Fiesta Macumba Soundsystem & friends bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische klanken: Reggaeton, Merengue, Salsa, Bachata, Cumbia, Dancehall, Trap Latino, Baile Funk… Alle stijlen worden in de mix gegooid.

Woensdag 19 juli om 23.00 uur | Doornroosje

 

4. Diaspora

Diaspora is een nieuwe energieke clubnacht in het hart van Nijmegen. Een plek waar unieke muziek, ideeën en mensen samen komen. Een avond waar we dieper gaan in verschillende muziekculturen en deze samenvoegen. Verwacht de meest frisse amapiano, afro en meer.

Donderdag 20 juli om 23.59 uur | Doornroosje

 

5. Via Electronica

Closen doe je samen. Op de laatste avond van de Vierdaagse sluit je onder dat credo de week af. Zodra de zon zakt maakt de Via Gladiola plaats voor de Via Electronica, en is het aan de nachtwandelaars om met alle egards onthaald te worden. Hoe je je kilometers ook maakt, op vrijdag maken we ze samen. Via Electronica is dit jaar op 5 locaties. In Doornroosje haal je het beste wat Nijmegen te bieden heeft op het gebied van techno, electro en high nrg rave en trance binnen.

Vrijdag 21 juli om 23.00 uur | Doornroosje

Dit vind je misschien ook leuk...