Wat is er te doen in Nijmegen - 16 t/m 22 januari 2023

Een nieuwe week voor de boeg en dat betekent weer vijf nieuwe activiteiten! Lees je gezellig mee? Hele fijne week gewenst!

1. Digitaal Café

Een digitale foto sturen naar je kleinkinderen? Bibliotheekboeken verlengen via je telefoon? Of een app downloaden op je tablet? Dit kan nog best lastig zijn. Loop eens binnen bij ons Digitaal Café, hier kun je terecht voor advies over allerlei zaken op digitaal gebied. Vrijwilligers zijn aanwezig om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Wel even je eigen tablet, smartphone of laptop meenemen. Wil jij graag wat weten over jouw telefoon of laptop? Klik dan hier voor meer info!

Woensdag 18 januari 2023 van 10:00 tot 12:00 uur. Bibliotheek Zwanenveld, Zwanenveld 9098 Nijmegen.

2. Thursday Voices, Zingen in de Winter

Zangleerlingen van alle leeftijden en niveaus zingen nummers die zij het afgelopen half jaar hebben ingestudeerd bij de zangdocenten Jolande Geven en Liek Peters. Het belooft een mooi en afwisselend programma te worden in de Valkhofzaal. Naast optredens van solisten, presenteren zich ook de cursussen ‘Pop&Jazz AB’, ‘Met Dank Aan De Juf’ en ‘Muzikale Ontmoeting’ waarin zangers en instrumentalisten met elkaar samenwerken in duo’s. Wil jij hierbij zijn? Klik dan hier!

Donderdag 19 januari 2023 van 19:30 tot 21:00 uur. De Lindenberg, Ridderstraat 23 Nijmegen.

 

3. Ray Fuego

Ray Fuego is een man met veel talenten en meerdere creatieve gezichten. Al in de diverse groepen liet Fuego zien dat zijn muziek bol staat van activisme en een keiharde DIY mentaliteit. Zo brak hij door hiphop-collectief SMIB en de punkers van Ploegendienst, inmiddels is Ray weer bezig als solo artiest. Is dit echt iets voor jou? Klik dan hier voor meer info!

Vrijdag 20 januari 2023 vanaf 22:00 uur. Merleyn, Hertogstraat 13 Nijmegen.

 

4. Club Guy & Roni invites

Met ‘Invites’ nodigt Club Guy & Roni jonge, getalenteerde en internationale dansmakers van de toekomst uit nieuw werk te maken. In deze tweede editie: choreografen Mohamed Yusuf Boss en Lunatics & Poets.  Met LABA en Postcards from a better place brengen zij twee persoonlijk gedreven verhalen. Wil jij dit graag zien? Klik dan hier!

Zaterdag 21 januari 2023 vanaf 20:30 uur. Lux Nijmegen, Marienburg 38 Nijmegen.

 

5. Onder het Buro & Willemijn, Stamp, stop, sta, stil (2+)

In Stamp, stop, sta, stil gaan peuters en kleuters op muzikale ontdekkingsreis in de natuur. Met grappige, spannende scènes en mooie, vrolijke liedjes wordt onderzocht wat voor bijzonders er buiten allemaal te vinden is en hoe je de weg naar huis terug kunt vinden. Is dit iets voor jouw (klein) kind(eren)? Klik dan hier om het niet te missen!

Zondag 22 januari 2023 van 15:30 tot 16:00 uur. De Lindenberg, Ridderstraat 23 Nijmegen.

Dit vind je misschien ook leuk...