Wat is er te doen in Nijmegen - 13 t/m 19 november 2023

Deze week is er weer genoeg variatie in activiteiten, dus voor iedereen wat wils. Er kan geschilderd, gedanst en gelachen worden, dus het belooft een goede week te worden.

1. Voorstelling COCK

Voor het eerst in Nederland te zien: de award winnende voorstelling COCK. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen? Theater Oostpool brengt dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit. Een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen.

Woensdag 15 tot en met zaterdag 18 november 2023 om 20.00 uur | Stadsschouwburg Nijmegen

2. Militarie Gun

De opmars van Militarie Gun is niet te stoppen. De hardcore band produceert een rauw en minimalistisch geluid, wat door een soort mengeling van punk, post punk, hardcore, noise en no wave tot stand komt. De band gebruikt donkere en introspectieve teksten in combinatie met scherpe gitaarriffs.

Dinsdag 24 november 2023 om 20.30 uur | Merleyn

 

3. Workshop Encaustic

Encaustic is een techniek waarbij wordt 'geschilderd' met verschillende kleuren bijenwas en een schilderijzertje. Door de was te verwarmen op het schilderijzer en vervolgens aan te brengen op speciaal papier, kun je mooie tekeningen maken. Je hoeft helemaal niet goed te kunnen tekenen of schilderen... iedereen kan het!

Donderdag 16 november 2023 om 19.00 tot 21.30 uur | Creatief Centrum Nijmegen-Zuid

4. Used to Be New & Sahand Sahebdivani

Used To Be New 'instrumental storytelling' is een Amsterdams powertrio dat zijn invloeden put uit jazz, fusion en vrije impro. Door onconventionele instrumentatie en eenvoudige muzikale formules, bedient de band zich van een breed palet aan geluiden.

Zaterdag 18 november 2023 om 20.30 tot 22.00 uur | Brebl

 

5. 7-Heuvelenfeesten

Kom jij ook genieten van de gezelligheid, muziek, het entertainment en de heerlijke drankjes en hapjes bij de 7-Heuvelenfeesten? In De Kazerne kan niet wachten om iedereen te verwelkomen in de sfeervolle ambiance van hun restaurant! Iedereen is welkom, of je nou meegelopen hebt, een supporter bent of gewoon wilt meegenieten van de gezelligheid. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Zaterdag 18 november 2023 om 18.00 tot 23.00 en zondag 19 november 2023 om 12.00 tot 17.00 | In De Kazerne

Dit vind je misschien ook leuk...