Wat is er te doen in Nijmegen - 11 t/m 17 september 2023

In september 2023 is er weer genoeg te doen in Nijmegen, dus je hoeft je zeker niet te vervelen. Bezoek bijvoorbeeld een circus spektakel, een cabaretshow of help Nijmegen de stad schoon te houden. Er is voor ieder wat wils, dus neem snel een kijkje.

1. Circus Bossle

Wegens het grote succes van vorig jaar, komt het succesvolle familiecircus van de familie Bossle opnieuw naar Nijmegen! De kleurrijke circustent wordt wederom opgebouwd in het Goffertpark. De show zit boordevol spanning, sensatie, humor en spektakel. Waaronder vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns.

Dagelijks vanaf 8 september tot en met 17 september 2023 vanaf 19.00 tot 13.00 uur.

2. Wijkfeest Torremolimos plus opendag AZC

Torremolimos is een wijkfeest aan de Wachterslaan zuid op het Limosterrein. Het wijkfeest is georganiseerd zodat bewoners hun buren en buurt (nog) beter leren kennen. Met veel muziek, hapjes, informatiestandjes, volleybal en knutselstandjes wordt het zeker een ongelofelijk gezellige middag. iedere wijkbewoner is welkom om mee te doen of mee te helpen en zo de buurt en buren in de wijk beter te leren kennen.

Het wijkfeest vindt zondag 17 september 2023 plaats vanaf 13:00 tot 17:00 uur.

 

3. Caitlin Rose

Caitlin Rose komt uit Nashville Tennessee, het hart van de countrymuziek. Muziek werd haar met de paplepel ingegoten. Caitlin is gezegend met een stem die niet alleen helder maar ook hartverscheurend kan klinken. Na twee uitstekende albums vol prachtige ‘outlaw country’ bracht Rose na 9 jaar eind 2022 het album CAZIMI uit: een album waarop het vakmanschap van Rose doorklinkt. Caitlin Rose neemt op dit album hoorbaar nog meer afstand van de traditie en kiest bewust voor stijlen als folk en pop.

Caitlin vindt dinsdag 12 september 2023 plaats om 20.30 uur in Merleyn. 

4. Opschoondag De Industrie

Op 16 september is het World Cleanup day. Om in Nijmegen-West ons steentje bij te kunnen dragen, organiseert De Industrie een opschoonactie. Haal tussen 12:00u en 13:00u alle benodigde spullen op bij De Industrie en help een handje mee! Als bedankje staat er na afloop een taartje voor je klaar.

De opschoondag is zaterdag 16 september 2023 vanaf 12.00 tot 17.00 uur.

 

5. René van Meurs

René van Meurs is een cabaretier die in Nijmegen een show geeft. Hij gaat in zijn show in op het nemen van verantwoordelijkheid en het vormen van je eigen identiteit. Met eerlijke verhalen en hilarische anekdotes weet René het publiek te vermaken met zijn steengoede grappen.

René van Meurs vindt donderdag 14 september 2023 plaats om 20.00 tot 21.30 uur in Stadsschouwburg Nijmegen. 

Dit vind je misschien ook leuk...