Wat is er te doen in Nijmegen - 10 t/m 16 juni 2024

Een nieuwe week, dat betekent weer vijf nieuwe activiteiten die we voor jullie op een rijtje hebben gezet. Ben je benieuwd welke het deze week zijn? Lees dan snel verder!

1. Sunday morning yoga in English in Valkhof Park

Start je zondagochtend met Yoga Flow bij  Foxy Coffee & Concept store. Doe mee aan 60 minuten Yoga Flow - beweeg, adem, ontspan en neem foxy's wellness shot aan het einde van de les. Let op! De les is in het Engels.

Zondag 16 juni 2024 van 09.30 uur tot 10.30 uur | Foxy’s terrace

2. Fissatron3000

Breaks en bassen tot de zon op komt – Fissatron3000 is weer in aantocht! Kom apenkooien in Merleyntje op 14 juni met onze vaste residents én twee special guests: Kappie en DJ Teletekst! Het beloofd weer een spannende avond te worden met een 100 procent fissa-garantie. 

Vrijdag 14 juni 2024 om 23.00 uur | Merleyn

 

3. Theatergroep PIT, Improvisatievoorstelling

Stel je voor: een zaal gevuld met publiek, één presentator en een groep van acht ervaren spelers. De presentator nodigt de spelers uit om het podium te betreden en licht kort de scène toe die gespeeld gaat worden. Ze duiken meteen in het spel, met de magie van improvisatie als leidraad. Op die ene avond worden verschillende scènes tot leven gebracht. Van diep emotioneel drama tot hilarische situaties. Het is een bonte mix van herkenbaarheid en een vleugje absurditeit tijdens de improvisatievoorstelling

Vrijdag 14 juni 2024 om 20.15 uur tot 22.30 uur | De Lindenberg

 

4. Open tuin Villa Sprezzatura

Open tuin Villa Sprezzatura: op zondag 16 juni kun je genieten van de prachtige tuin aan de Sophiaweg 25 in Nijmegen. De rozen bloeien, de kunst straalt, de vijver ‘kwaakt’ en de vlinders fladderen. Overal zijn er gezellige zitjes die uitzicht geven op de borders.

Zondag 16 juni 2024 om 10.00 uur tot 16.00 uur | Villa Sprezzatura

 

5. Rondleiding door De Vereeniging

Wil je een uniek kijkje nemen achter de schermen in De Vereeniging en ervaren hoe het is om op het podium te staan? Of wil je alle ins en outs weten over de architectuur en zien waar de artiesten verblijven? Neem dan deel aan een rondleiding op zondagochtend. Onze rondleiders nemen je mee op een verrassende tocht door het ruim honderdjarige concertgebouw.

Zondag 16 juni 2024 om 11.00 uur | Concertgebouw De Vereeniging

 

Dit vind je misschien ook leuk....