Waalstappers kennismakingsborrel 26 februari

Zin om nieuwe mensen te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen? Dat kan bij Waalstappers! Op zondag 26 februari om 15.00 uur is er een kennismakingsborrel bij Mi Barrio aan de Fransestraat in Nijmegen.

Tijdens deze borrel kun je kennismaken en andere Waalstappers ontmoeten. Geïnteresseerd? Aanmelden kan eenvoudig door je te registreren als abonnee op de website en je vervolgens aan te melden voor de borrel. Iedereen mag een half jaar gratis meedoen. Daarna kost een abonnement slechts 28 euro per jaar. Voor mensen met een laag inkomen kan dit betaald worden vanuit de Meedoenregeling van de Gemeente Nijmegen.

Waalstappers is er voor mensen van alle leeftijden uit de regio Nijmegen-Arnhem. Op onze website staan activiteiten waar je je voor kunt opgeven, maar zelf iets organiseren kan ook. Graag zelfs! Er gebeurt van alles: lunches, concerten, borrels, filmavonden, wandelingen, fietstochten en meer.

Sluit je aan bij Waalstappers en ervaar hoe leuk en inspirerend het is om nieuwe mensen te ontmoeten en samen iets te ondernemen.

Meer informatie? Bezoek de website: www.waalstappers.nl 

Dit vind je misschien ook leuk…