Vroeg feesten met Koningsnacht: Vroeg Pieken brengt hun feestconcept naar Waalhalla

Op 26 april viert Vroeg Pieken voor het eerst Koningsnacht in Waalhalla. Na het succes van dit concept binnen het reguliere uitgaanscircuit, hebben de oprichters Marit Smeitink en Isabel Brouwers besloten om het vroege dansen uit te breiden, nu dus ook naar Koningsnacht.

Het ooit in Tilburg begonnen Vroeg Pieken raast inmiddels door heel Nederland en België. Met meer dan 130 keer Vroeg Pieken op de planning van 2024 vonden Marit, Isabel en hun team dat het tijd was voor de volgende stap: Koningsnachtedities in zes verschillende steden in Nederland. Op 26 april brengen ze Vroeg Pieken naar Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Delft, Den Bosch én Nijmegen om daar Koningsnacht vroeg in te luiden.

Vroeg Pieken in Waalhalla

Hoewel Vroeg Pieken voor het eerst Koningsnacht viert in Nijmegen, staat de feestorganisatie er absoluut niet voor het eerst. Al een paar jaar lang kan er vroeg worden gepiekt in Waalhalla en aankomende 5 april komen ze alweer voor de 13e keer naar het skatecentrum. Keer op keer zijn de edities in Nijmegen al ruim van tevoren uitverkocht en ook Koningsnacht dendert die richting op: Vroeg Pieken blijkt een geliefd evenement voor menig Nijmegenaar. En ook Vroeg Pieken zelf is lovend over Nijmegen: “De sfeer in Nijmegen is al sinds de eerste editie elke keer onwijs goed en Waalhalla is een hele toffe locatie!”, aldus Isabel en Marit. Het is dan ook meer dan logisch dat Nijmegen één van de zes Koningsnachtsteden is.

Koningsnacht vroeg beginnen

Vroeg feesten is razend populair en wie een van de feesten van Vroeg Pieken bezoekt, begrijpt meteen waarom. Een kleurrijke zaal vol vlaggen en glitter, energieke dj’s met een set vol hitjes en een springende menigte die wordt bedolven onder een regen van confetti. De energie is voelbaar, zelfs als het pas 21:00 uur is. Vroeg Pieken bewijst dat je niet tot 's avonds laat hoeft te wachten om los te kunnen gaan.

Ook met Koningsnacht moet er vroeg gefeest kunnen worden, vinden ze. Het concept blijft 26 april dan ook hetzelfde, de uitvoering een stuk grootser en meer oranje. Met hun welbekende vlaggen, confetti en opblaasinstrumenten transformeert Vroeg Pieken 26 april Waalhalla in één grote oranje feestexplosie. Zoals altijd kun je ook je favoriete dansplaat aanvragen en tijdens het event keihard meeblèren door de grote hoeveelheid opblaasmicrofoons.

De enorme groei van Vroeg Pieken

De organisatie van Vroeg Pieken blijft groeien en niet alleen in het aantal feesten. Het team van Marit en Isabel team bestaat inmiddels uit ruim 40 eventmanagers, dj’s en fotografen, twee medewerkers en twee stagiaires. Ook zijn ze recent verhuisd naar een ruimer kantoor in Tilburg. Vroeg Pieken is niet meer weg te denken uit het uitgaansleven, zo bewijzen ze opnieuw met hun zes edities tijdens Koningsnacht. Maar uitgegroeid zijn ze nog niet, dit vormt pas het begin van nog veel meer grootse plannen voor Vroeg Pieken.

Zie voor meer informatie vroegpieken.com.

Dit vind je misschien ook leuk…