Tweede editie Hezelkunst

Na een geslaagde eerste Kunstroute in 2022 openen op 13 & 14 mei de kunstenaars en kunstenaarsinitiatieven in de Nijmeegse binnenstad voor de tweede maal hun deuren voor het publiek. Twee dagen kunnen mensen binnenlopen in de ateliers van de makers in het mooie en hippe Hezelstraatkwartier. Net als vorig jaar hoopt de organisatie veel en enthousiaste geïnteresseerden te trekken. De route is op te halen bij LangeHezel46

Binnenkijken bij een kunstschilder, beeldhouwer, tekenaar, pottenbakker of grafisch kunstenaar, er is genoeg te zien achter de, normaal gesloten, deuren in dit mooie gedeelte van de stad. Kom ook en laat je verrassen door mooie, ambachtelijke, ontroerende of ingewikkelde kunstwerken! 

De route is aangegeven op een handig kaartje, dat op te halen is bij LangeHezel46, Ruimte voor kunst. In deze galerie, het startpunt van de route, is ook een tentoonstelling te zien met werk van alle deelnemend kunstenaars.

Nieuw is dat speciaal voor deze editie van Hezelkunst alle kunstenaars een of meerdere werkjes gemaakt of geselecteerd hebben voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Voor slechts 100 euro kunt u een, of wellicht meerdere, werkjes aanschaffen van een van de kunstenaars. Deze 100 euro werken zijn te zien en te koop in Galerie LangeHezel46, gevestigd op,. jawel, Lange Hezelstraat 46.

Alle locaties zijn te herkennen aan een opvallend affiche, en overal kun je vrijelijk binnenstappen tussen 12.00 en 17.00 op zaterdag en zondag 13 & 14 mei. 

 

Dit vind je misschien ook leuk…