Tot hier! De Nijmeegse improbattle

Roep een emotie, relatie of locatie naar improvisatietheater-acteurs en de je krijgt een scène die je van te voren nooit bedacht kon hebben. Dát is de magie van improvisatietheater. Tot hier! is een avond vol improvisatietheater in de vorm van theatersport. Kom kijken hoe zes ervaren Nijmeegse improvisatietheaterteams elkaar uitdagen tot het spelen van de mooiste, meest onroerende of hilarische scènes. Dit alles begeleid door de beste pianisten. Het wordt een zinderende avond die je niet wil missen.

Buiten Bereik, Collectief XX, Mals, Pas Op Zwenkt Uit, Binnenste Buiten en TAS staan te popelen om de vloer op te gaan en met elkaar te strijden. Via drie poulewedstrijden in twee zalen werken ze toe naar een grandioze finale die de winnaar van deze improbattle zal leveren. Tot hier! is emotie, spanning en sensatie. Een avond vol onverwachte wendingen met een ultieme climax. Tot hier! is Nijmeegs improvisatietalent op zijn best.

Dit is de tweede aflevering van Tot hier!. De eerste, in 2018, was een daverend succes. Nu is het hoog tijd voor een nieuwe editie. De winnaar geeft zijn naam aan een geit van de Goffert-kinderboerderij en de kinderboerderij ontvangt een donatie van 50 euro.

Praktische informatie: Zaterdag 24 februari 2023| 19.30 – 00.00 uur | de Lindenberg, Nijmegen. Tickets kosten € 18,- voor de hele avond. De eerste 120 tickets, de early birds, geven gegarandeerd toegang tot de finale. Bestel je tickets bij de Lindenberg

Dit vind je misschien ook leuk…