Theatergroep PIT speelt op vrijdag 14 juni in De Lindenberg

Op vrijdag 14 juni speelt Theatergroep PIT in De Lindenberg. De spelers van PIT laten zich graag verrassen, want ze hebben geen flauw idee wat ze zullen gaan spelen. Improviseren, dat is waar Theatergroep PIT goed in is!

Tijdens deze avond vraagt de presentator de spelers de vloer op en vertelt de kaders van een bepaalde situatie. Er wordt niets afgesproken, ze moeten meteen aan de bak.  Dat betekent in het hier en nu flexibel meebewegen. Deze avond staan zij garant voor ontroerende, humoristische en misschien een tikkeltje absurde situaties. Herkenbaar, vertrouwd, maar altijd verrassend. Een zeer gevarieerde avond dus, voor een scherpe prijs. Kom en laat je onderdompelen in de magie van theater!

Over Theatergroep PIT

Theatergroep PIT speelt sinds september 2005 improvisatietheater in de stijl van het televisieprogramma ‘De vloer op’. PIT is een amateurvereniging met een professionele uitvoer. Een groot gedeelte van de spelers is actief in de theaterwereld. Elke week worden de spelers getraind, waarbij ze elkaar uitdagen om hun beste spel te laten zien. De groep is hecht en vol vertrouwen, wat resulteert in prachtige scènes en uitverkochte zalen. Uiteindelijk draait het allemaal om één ding: een fantastische avond voor zowel PIT als het publiek.

Bestel je tickets via de website van De Lindenberg. Voor meer informatie over Theatergroep PIT ga je naar www.theatergroeppit.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…