Theatergroep De Horde presenteert De Horde Hoort: een uniek hoorspelavontuur

Theatergroep De Horde presenteert De Horde Hoort: een uniek hoorspelavontuur op zondag 26 mei. De theatergroep zoekt zes enthousiaste voorlezers (9+) en publiek (6+) om samen met ervaren theatermakers deel te nemen aan de live opname van een avontuurlijk luistersprookje in Theater Het Badhuis, Nijmegen. Deelname bedraagt €15 en je kunt je aanmelden via theatergroepdehorde.nl.

Programma

Voorafgaand aan het evenement vindt er op woensdag 15 mei van 13.30u tot 14.30u een kennismaking plaats in Theater Het Badhuis waar deelnemers hun medespelers ontmoeten, kennismaken met regisseur Ramses Graus, een voorproefje van hun rol krijgen, en de zaal kunnen verkennen. Op zondag 26 mei begint de repetitie om 13.00u en worden de puntjes op de i gezet. Om 15.00u opent de zaal voor het publiek, waarbij gezamenlijk een uniek hoorspel wordt gecreëerd, dat achteraf digitaal beschikbaar wordt gesteld voor herbeluistering. Familie en andere fans zijn welkom om bij de opnames aanwezig te zijn.

Deelnemen en kaarten

Geïnteresseerden die Nederlands kunnen lezen, 9 jaar of ouder zijn, genieten van voorlezen en bereid zijn het podium te betreden, worden uitgenodigd om zich aan te melden. Deelnamekosten bedragen €15,-. Er is ruimte voor maximaal zes deelnemers. Dus wees er snel bij!

Kijk voor meer informatie op www.theatergroepdehorde.nl.

Dit vind je misschien ook leuk…