The Flavour Company lanceert het 'Nijmeegs Gladiolen Voetenbadje'

Op 1 juni lanceerde The Flavour Company het 'Nijmeegs Gladiolen Voetenbadje.' Een bijzonder Vierdaagsegeschenk voor wandelaars, feestvierders en vrijwilligers. Het voetenbadje is handgemaakt met tweede leven gladiolen uit 2023, duurzaam verpakt en ondersteunt het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis.

Begin 2023 begon The Flavour Company met het idee om iets met de afgedankte gladiolen van de Vierddaagse te doen. Ieder jaar wordt er veel energie & kapitaal gestoken in de productie van deze bijzondere bloem voor slechts dat ene geef-moment tijdens de intocht op de Via Gladiola. Om de gladiolen een tweede leven te geven bedachten zij daarom het Nijmeegs Gladiolen Voetenbadje: een geschenk dat direct inhaakt op de Vierdaagse.

Het Gladiolen Voetenbadje

Los van de sterke & positieve link met Nijmegen en de Vierdaagse, is het product ontwikkelt vanuit een circulaire gedachte. Zo werden de afgedankte gladiolen in 2023 met behulp van Nijmeegse bloemisten, horecazaken, campings en hotels direct verzameld om uiteindelijk verwerkt te worden in het voetenbadje. Daarnaast is het product duurzaam verpakt in gerecyclede kartonnen doosjes, wordt deze CO2-neutraal bezorgd in- en rondom Nijmegen door Velocity en wordt per voetenbadje €1,- gedoneerd aan het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis.
 
Het Gladiolen voetenbadje is op 1 juni gelanceerd middels een pre-order fase van een maand. Op de website van The Flavour Company kun je het Gladiolen Voetenbadje bestellen of meer informatie vinden over dit unieke geschenk. De oplage is gelimiteerd vanwege de beperkte hoeveelheid 2e leven gladiolen uit 2023.

Dit vind je misschien ook leuk…