Studio Another Day wint prestigieuze European Design Award in Napels

Het Nijmeegse ontwerpbureau Studio Another Day, heeft op zaterdag 1 juni een prestigieuze bronzen European Design Award gewonnen voor het boekontwerp van Manifiesto del Agua door de Arnhemse fotograaf Sanne Derks. De uitreiking vond plaats in het prachtige Teatro Mercadante in Napels, waar de beste creatieve bureaus en ontwerpers uit heel Europa samenkwamen om uitmuntende prestaties op het gebied van design te vieren.

De European Design Awards zijn een van de meest gerespecteerde erkenningen binnen de designindustrie, en het winnen van deze prijs is een enorme prestatie. Studio Another Day werd onderscheiden vanwege hun innovatieve en gelaagde ontwerp, dat zowel esthetisch als functioneel effectief is gebleken.

De jury, bestaande uit vooraanstaande experts op het gebied van design en communicatie, prees Studio Another Day om hun unieke benadering en de manier waarop zij design inzetten om krachtige visuele verhalen te vertellen. Hun winnende inzending demonstreerde een perfecte balans tussen creativiteit, innovatie en vakmanschap.

Over Studio Another Day: Studio Another Day is een toonaangevend ontwerpbureau dat zich richt op het creëren van visuele ervaringen. Met een passie voor boeken en print innovaties en een oog voor detail, streeft het team ernaar om ontwerpen te produceren die niet alleen mooi zijn, maar ook een blijvende impact hebben. Het bureau heeft een divers portfolio van projecten, variërend van boekontwerp en branding tot digitale media en ruimtelijke vormgeving. 

Meer informatie vind je op de website: studioanotherday.nl

Dit vind je misschien ook leuk…