StartUp Nijmegen organiseert derde editie van de Testmarkt

StartUp Nijmegen en de gemeente Nijmegen slaan de handen opnieuw ineen. Op 21 mei 2023 van 12.00 uur tot 16.00 uur wordt de derde editie van de Testmarkt georganiseerd op de Grote Markt van Nijmegen. De Testmarkt is bedoeld om innovatie te stimuleren en startende ondernemers de kans te geven om hun product of dienst te testen, te onderzoeken en te valideren bij een breed publiek.

Vorige editie

Vorig jaar was de Testmarkt een groot succes: 25 verschillende Nijmeegse ondernemers namen deel aan de markt. Met een hoop nieuwe inzichten, inspiratie en enthousiasme gingen de deelnemers weer richting huis.

Sta jij dit jaar op de Testmarkt?

Om deze editie weer zo succesvol te laten verlopen, is StartUp Nijmegen nog op zoek naar ondernemers die mee willen doen aan de derde editie van de Testmarkt. Voorwaarden voor deelname is dat er een innovatie/duurzaamheid aspect verbonden is aan jouw onderneming. Vanuit StartUp Nijmegen bieden ze een gratis marktkraam, unieke bezoekers, extra zichtbaarheid, overige praktische zaken en een unieke test voor jouw product of dienst. De inrichting van de kraam is volledig vrij: hoe opvallender, hoe beter. Geïnteresseerd? Geef je dan op via ruben@startupnijmegen.nl.

Ben je geen ondernemer maar wel enthousiast? Neem dan een kijkje als bezoeker op de Testmarkt op 21 mei.

Meer informatie over StartUp Nijmegen vind je hier.
 

Dit vind je misschien ook leuk…